Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na výlety sám

Od: kaktus123* odpovědí: 12 změna:

Dobrý večer,

je léto a ještě jsem se letos pořádně nikam nepodíval.

Kamarádi jsou po brigádách když už mají čas tak chuť se jet někam podívat uplně není a nebo mají nějaké výmluvy a člověk je vytáhne maximálně na kolo po okolí nebo na pivo.

Je mi 18 a taky budu teď nastupovat na brigádu ale celkem časově nevytěžující.

Klidně bych jel i s rodiči ale co si budem, toho mám z dětství užité dost a navíc je člověk někam dál po ČR taky nevytáhne.

Říkam si že bych se měl na výmluvy, nechuť ostatních vykašlat a vyjet si někam sám.

Jsem ale člověk kterýmu uplně samota nevyhovuje a tak si říkám že bych se možná tak necítil uplně spokojeně, ve dvou se to táhne líp.

Co si o tom myslíte? Léto si chci opravdu užít naplno.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Takovej geocaching tě přivede na různá místa, na eventech se můžeš seznámit s dalšími "postiženými" a společně podniknout nějaké výpravy.

kepler*
hodnocení

6x

Jsem důchodce a ještě bych chtěl něco zažít, pokud ještě trochu můžu. Takže letos chci aspoň jednou spát pod širákem v nedalekých Beskydech. Jako houbař se cítím v lese nejlíp a nikoho neberu sebou. Jen ruší. Věř mi, že být sám má své výhody. Hlavně přijdeš na jiné myšlenky. Být zase s někým otravným mě vůbec neláká.

hodnocení

4x
Co místo kamarádú zkusit ukecat nákou kamaradku

liska5
hodnocení

3x

Kdybys byl na turistiku nebo na kolo, kanoe a podobné aktivity, tak koukni na Sport Partner. Tam se hledají kamarádi na tyhle činnosti. Jinak skoukni programy okolních města a obcí, Občas tam bývají dobré akce, kde se nejen pobavíš, ale můžeš potkat někoho na společné výlety.

hodnocení

3x
Na facebooku je spousta cestovatelských seznamek, kde lidi právě hledají další parťáky na cestování. Zkus to tam.

anonymus
hodnocení

2x
Doporučuji se na ostatní vybodnout. Nejlépe začít běhat nějakou trasu, ani nevíte kolik věcí uvidíte. Kolo je oproti běhu opravdu nudné. Sportem budete taky šťastnější a víc sexy *smich*
liska5

Kolo není nuda! Jak jste na to přišel? Mám na kole projetou nejen republiku, ale dost zahraničí. Nespočet zážitků!

Kolo je bezva, žádná nuda, dojedete dál, než byste za tu dobu došel nebo doběhl, tam si dáte oběd, někoho potkáte a budete pokračovat společně. *tanec*

liska5
27.07.20 19:10

*placni*

kaktus123*
hodnocení

Rozhodně to není žádná nuda, loni jsem na kole navštívil i Německo a po ČR spoustu super míst :)

asd1
hodnocení

1x

Když není parťák, tak sám musíš, a parťáka třeba potkáš cestou. Sezením doma na zadku ho nepotkáš, tak vyraž užívat léta.
"Kdo neriskuje nevyhraje" (Ed Hillary)

id
hodnocení

0x

Na výlety sám? Tak to nemáte šanci. V dnešní době kam se hnete je hafol lidiček.

Zítra zabalte a vyražte, neodkládejte nic, do konce týdne je bezva počasí. Třeba přímo na cestách najdete bezva parťáka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]