Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
je léto a ještě jsem se letos pořádně nikam nepodíval.
Kamarádi jsou po brigádách když už mají čas tak chuť se jet někam podívat uplně není a nebo mají nějaké výmluvy a člověk je vytáhne maximálně na kolo po okolí nebo na pivo.
Je mi 18 a taky budu teď nastupovat na brigádu ale celkem časově nevytěžující.
Klidně bych jel i s rodiči ale co si budem, toho mám z dětství užité dost a navíc je člověk někam dál po ČR taky nevytáhne.
Říkam si že bych se měl na výmluvy, nechuť ostatních vykašlat a vyjet si někam sám.
Jsem ale člověk kterýmu uplně samota nevyhovuje a tak si říkám že bych se možná tak necítil uplně spokojeně, ve dvou se to táhne líp.
Co si o tom myslíte? Léto si chci opravdu užít naplno.
Jsem důchodce a ještě bych chtěl něco zažít, pokud ještě trochu můžu. Takže letos chci aspoň jednou spát pod širákem v nedalekých Beskydech. Jako houbař se cítím v lese nejlíp a nikoho neberu sebou. Jen ruší. Věř mi, že být sám má své výhody. Hlavně přijdeš na jiné myšlenky. Být zase s někým otravným mě vůbec neláká.
Kolo není nuda! Jak jste na to přišel? Mám na kole projetou nejen republiku, ale dost zahraničí. Nespočet zážitků!
Kolo je bezva, žádná nuda, dojedete dál, než byste za tu dobu došel nebo doběhl, tam si dáte oběd, někoho potkáte a budete pokračovat společně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.