Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zablokovala jsem si ho a teď toho lituji

Od: jitka111 odpovědí: 11 změna:
Přes rok jsem si psala s jedním klukem, se kterým jsme se i dvakrát osobně setkali. Poprvé to bylo vsechno v pohodě, rozuměli jsme si. Potom jsme se sešli podruhé a přespali jsme spolu v penzionu. Něco málo mezi námi bylo, nemohli jsme se navzájem od sebe odtrhnout, k sexu ale nedošlo. Byl to silně věřicí katolík a já se ho ptala jestli je to, co děláme, správné. On řekl, že není dost silný a že sex po mne nechce tak nic špatného vlastně neděláme. Hned po té noci mne ráno odvezl domů a když přijel, napsal mi, že to co jsme dělali je těžký hřích a že se to nemělo stát. Velmi toho litoval a prý šel ke zpovědi a mne řekl že bych se měla nechat co nejrychleji pokřtít, jinak půjdu do pekla. Pak odletěl na tři měsíce do cizí země. Občas se mi ozval, zhruba tak jednou za dva, tři týdny. Když přiletěl domů, tak mi napsal, že ted pracuje asi 60km ode mne a že by se mnou chtěl jít stanovat. Všechno jsme to plánovali a já se na to těšila. Hlavně až ho konečně uvidím. Pak se měsic najednou vůbec neozval. Pak najednou napsal, že si to rozmyslel, protože bychom zase udělali hřích kdybychom apolu byli přes noc ve stanu. Psala jsem mu, jestli se teda jeste nekdy vubec chce setkat (alespon pres den) a on napsal, ze by se rad se mnou videl, akorat ted bude zase odjizdet jinam a nevi jak to bude mozne zkloubit... mne to prislo jako vymluva. Tak jsem toho uz mela dost a zablokovala jsem si ho na fb.. Jenze ted toho lituji a moc rada bych ho videla a rikam si ze by se to mezi nami jeste dalo napravit a treba by se i on zacal chovat jinak...Mám na nej i telefon, takze bych mu mohla bud rovnou zavolat či napsat sms...Ale nevím, jestli to má jeste vubec cenu... Co myslite, mám mu zkusit napsat? Myslíte, že se se mnou bude chtít ještě bavit?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

12x

A už jste se byla nechat pokřtít?

Co by se mělo napravit? Myslíte, že on se změní? Zatím jste byla pořád na druhé koleji. Víra je pro něj to první. To budete muset navěky akceptovat.

Já být Vámi, tak to nejspíš vzdám.

Jak jste staří?

hodnocení

10x

Utíkejte jako zajíc dokud je čas! Nevím, kolik je vám let, ale na světě je hodně normálních kluků/mužů, kteří vás budou mít rádi takovou, jaká jste a nebudou se snažit s vámi manipulovat! Pokud mu podlehnete, zkazíte si život. Najděte si jiného, pokud možno takového, kvůli kterému nebudete psát na poradnu.

hodnocení

7x

Cítíte správně, že se jen hloupě vymlouvá. A dělá si z Vás srandu. Kdyby o Vás skutečně stál, choval by se jinak. A nechal by si takové hloupé řeči (abyste se nechala pokřtít, jinak půjdete do pekla). Udělala jste dobře, že jste si ho zablokovala. Nelitujte toho a najděte si někoho, kdo Vás opravdu bude mít rád a bude se s Vámi opravdu chtít stýkat. Važte si sama sebe! Ale konečné rozhodnutí je samozřejmě jen na Vás..

joudic*
hodnocení

7x
s timto chcete byt? Smazte si i ten telefon

hodnocení

6x
Asi tak. Manželka a její rodina je věřící. Z toho co píšete mi vychází jedno: ten člověk není věřící. Je to náboženský fanatik. Doporučení si vydedukujte sama, ať nejste Vy a pak i děti celý život v náručí takové osoby.

iva123
hodnocení

6x

Myslím, že se mu dost líbíte a má o vás zájem, přitahujete ho. Chtěl by vás víc vídat a víc poznat, zároveň ale cítí, že by raději neměl, neboť jste nevěřící a on by si měl hledat ženu mezi svými. Pokud si jinak rozumíte a měla by jste o něho vážnější zájem, měli by jste se zkusit více poznat. Ale ne přes noc, spíše se setkávat na nějakých jednodenních akcích. Sex do toho zatím neplést, aby neměl výčitky a mohli jste se víc poznat. Až se více poznáte, uvidíte, jestli by jste byla ochotna nechat se pokřtít a časem mít svatbu v kostele, tak myslím, že by vám nic nebránilo ve štěstí. Takovíto lidé bývají věrní a spolehliví na celý život. Myslím, že není náboženský fanatik, je jen silně věřící křestan a ti by měli mít sex až s partnerem,s kterým chtějí zůstat celý život. Pokud zjistíte, že si až tak moc nerozumíte, můžete se v klidu rozejít. Takže radím zkusit mu napsat a setkat se, ale ne přes noc a netlačit na něj, spíš se pomalu poznávat.

hodnocení

4x

Souhlasím s ostatními, že byste ho měla nechat.

Když někoho na fb zablokujete, můžete ho zase odblokovat.

Zablokovala jsem si ho a teď toho lituji

hodnocení

3x
To je nějaký divný chlap. Vykašlete se na něj. Akorát by to byly komplikace pro Vás. Je nespolehlivý a neváží si Vás. Určitě se najde lepší. Ozve se jen, když on potřebuje. Akorát byste se trápila.

ladycat*
hodnocení

1x
Je to pako. Už se s ním nebavte. Na světě je x milejších, vhodnějších kluků pro vás.

zanzibar*
hodnocení

0x

Já bych se mu ozvala a omluvila, pokud ho chceš vidět. Rozhodně to stojí za to! Abys jednou nelitovala, mi osobně nesedí takový věřící člověk, protože , z mého pohledu , fanatismus ať je v jakékoli podobě nepřinese nic dobrého...Ale to už je na další téma...

hbfd
hodnocení

0x
Očividně o vás nemá zájem, jinak by se s vámi scházel. Navíc chtěla byste celý život strávit s náboženským fanatikem, který vás donutí nechat se pokřtít, chodit do kostela, ke zpovědi atd. atd.?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]