Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vysadit pregabalin a zilbeu

Od: nevim* odpovědí: 20 změna:
Dobry den, prosim o radu. Jak vysadit pregabalin a zilbeu? Vim jen, ze pregabalin by se mel vysadit postupne behem jednoho tydne, ale uz nevim, jestli brat pulku a pote ctvrtkilu. Mate nekdo zkusenosti? Dekuji za pripadne rady.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ptejte se svého psychiatra.
Tohle na poradnu nepatří a není to žádná legrace.
Ještě byste mohla zkolabovat... *alene*

etana*
hodnocení

2x

Požádejte svého psychiatra o nějaké léky, které vás naučí chovat se slušně, reagovat přiměřeně a ne být držkatá na ty, kteří vám chtějí v dobré víře poradit.

nevim*
hodnocení

V dobre vire poradit? A kdo mi tady teda poradil? Nikdo! Ja se ptam lidi co maj zkusenosti a ne lidi co se jen nudi u pocitace a cekaj na novou otazku, aby mohli rychle neco napsat. A vas take poprosim nechte si takoveto komentare pro sebe..chci pomoct a ne poucovat. Az nebudete tyden vkuse spat, tak potom napiste. Dekuji

man*
hodnocení

1x

S temito leky zkusenost nemam, ale vysazoval jsem jine na kterych je silna zavislost. Ty leky ktere jsem bral ja mely polocas rozpadu nekolik dni, cili "priznaky" vysazovani se projevovaly se zpozdenim. Vysazoval jsem velmi pomalu postupnym snizovanim davky o 1/4 za mesic. Leky jsem bral predtim dele jak 10 let.

Ja bych ale byt vami problemy s vysazovani konzultoval s doktorem. Muze vam treba docasne pomoci jinymi, slabsimi leky atd..

nevim*
hodnocení

Dekuji vam za vasi zkusenost. On je problem v tom, ze kazdy lekar rika neco jineho..jen co je v pribalovem letaku a to si muzu precist sama, proto jsem se zde ptala lidi, jestli maji take zkusenosti s temito leky. Uz opravdu nevim na koho se obratit, jezdim po CR a shanim nekoho kdo by mi pomohl.

hodnocení

0x

Léky vysazujeme jen po dohodě s lékařem.

nevim*
hodnocení

Ano to take vim, ale psychiatr mi jen rekl, ze to muzu vysadit ze dne na den. Jde o to, ze trpim chronickou insomnii a uz jednou jsem jedny leky vysadila ze dne na den a bylo mi zle.

To je je dotaz jako Pepíčka z 1.pomocne!

Vysadila jste naraz-bylo špatně,tak budu postupně snižovat dávku .Sorry ale na to se nemusíte ani ptát!

nevim*
hodnocení

No neee, opravdu...to bych bez vas nevedela!

Když to nevíte proč se ptáte? tím víc to ukazuje jen na ne Vaši nemoc ale NESCHOPNOST mnormálně myslet.

Lékař Ví jestli se může ihned nebo ne-řekl ihned. Takže ihned-máte-li problémy-tak je jen jkediná rada postupně. Pokud chcete slyšet něcoé jiného-změnte lékkaře za takového který bude jedent jen podle toho co Vy chcete!

nevim*
hodnocení

Tak uz je vam urcite lepe, kdyz mate potrebu porad psat takoveto komentare, takze bych timto ukoncila jakoukoliv konverzaci s vami. " Dekuji vam za vase zkusenosti."

Jasně ,mně je skoro vždy dobře a to i přesto že jsem nemocný a nedovolím si léky nebrat a dokonce ani nesmím přestat.

Ale takto pitomý dotaz bych se styděl napsat trím spíše na laické poradně.Zkuste se raději pořádně na zde psanými radami zamyslůet a dojte (pokud to umíte ke stejnému závěru jak jsem nejen já napsal! Pěknou sobotu!

nevim*
hodnocení

Zamyslet byste se mel sam nad sebou, jestli bylo potreba vubec nejaky komentar psat. Nic pitomeho neni na tom se zeptat lidi, kteri maji zkusenosti s temito leky. Az nekomu zase budete chtit "poradit", tak se nejdriv zamyslete, jestli je vas komentar potreba. Brzke uzdraveni. Nashledanou

Ad 1-pokud by to šlo byl bych velice rád se svých nemocí zbavil -žel sopučasné lékařství toto neumí. Ad2) naspal jsem del zkušeností a že jich nemám málo.a vidím to jak jsem to napsal a .nejen já.to tak vidím!

nevim*
hodnocení

Verte mi, ze pokud by mi nejaky lekar pomohl, tak zde nepisu o radu. Kdyz je clovek zoufaly, tak se obrati i na cizi lidi na internetu a ne jen tu. Nejsem takova, abych jen sedela na netu a cekala, ze nekdo poradi. Ale aspon jsem to zkusila.
diesel1

Tak v tom případě se omlouvám za příkřejší příspěvek-vycházelo mi že jste...Ne nebudu psát víc raději než abych zase netrefil!ještě jednou -omluva!

nevim*
hodnocení

Ptala jsem se na radu a ne na chytry kecy, ktere nepomuzou. Asi kdyby mi psychiatr poradil spravne, tak bych sem nepsala...a prasky neberu pro nic za nic jen tak. Asi mate tak nudny zivot, ze si neodpustite komentar a proste nejakou blbost musite napsat. Kdyz nevim poradit nepisu. Dekuji

Psychiatr je od toho, aby poradil správně, nechápu co chcete za rady od laiků, kteří vás ani neznají. A ještě jim za to nadáváte. Na to stačí zdravý rozum.

nevim*
hodnocení

Ano, ale kdyz zadny psychiatr spravne ne0omuze..hlavne, aby pacient byl co nejdrive pryc a s hromadou antidepresiv. Nikdo mu tu neradi..ja se ptala na zkusenosti lidi a ne na nazory co bych mrla udelat co ne.

mazanek
hodnocení

0x

Zkuste se obrátit na nějakou neziskovku (Sananim, Podané ruce apod.), která pracuje s lidmi závislými na návykových látkách. Spolupracují s psychiatry, kteří jsou zaměřeni tímto směrem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]