Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak byste se na mém místě rozhodli vy?

Od: nikola* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

potřebovala bych prosím poradit. Ve středu (22.7.) jsem přijela z tábora (Byla jsem tam na 12 dní. Od 11.7. do 22.7.) a od té doby vždy po nocích brečívám, protože se mi stýská. K tomu chodím ještě do skauta (jsem tam první rok) a v termínu od 1.7. do 15.7. jsme měli ten skautský tábor (já jsem na něm nebyla, protože jsem jela na ten jiný tábor). Vedoucí ze skauta mi říkal ať se buď vzdám skautingu a jezdím na tamten tábor nebo ať se vzdám tamtoho tábora a jezdím na skautský tábor. Ale po tomto roce mi na tom táboře začalo opravdu neskutečně záležet a nerada bych přišla o ty zážitky, dobrodružství, kamarády, atd. Vím, že i na tom skautském táboře bych mohla nějaké to dobrodružství zažít, získat nějaké ty zážitky a kamarády atd. Mamka mi říkala ať si s tím teď nelámu hlavu a do skauta normal chodím a že nevím jak to bude příští rok, ale já nechci zklamat vedoucího tím, že zase pojedu na ten jiný tábor. Vím, že ho tím stejně zklamu, ale myslím si, že míň než když bych mu to řekla někdy těsně před tím než se budou podávat přihlášky. Já přemýšlím, že spíše pojedu na ten jiný tábor, ale je pravda, že vědomosti ze skautu mi na tom jiném táboře dost pomohli k získání vyšší hodnosti (praporčík=jedna z těch nejvyšších), ale stejně bych chtěla víc jet na ten jiný tábor.

Mohli by jste mi prosím poradit jak byste se rozhodli vy na mém místě? A proč?

Předem děkuji za každou radu ;):(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Jed tam kam tě táhne srdce a nenech si do toho nijak mluvit

hodnocení

4x

Nikolko, nelam si s tím hlavu, je zbytečné, aby ses tím trápila. Dál si v klidu užívej prázdniny a nemysli na to. Co víš, co bude za rok. Vedoucí má právo na svůj názor, maminka taky a ty taky. A do tvých rozhodnutí ti vedoucí nemá co mluvit, ani tě nemůže vyhodit. A za rok jeď tam, kkam tě to víc táhne. Měj pěkný zbytek prázdnin!

hodnocení

2x

tak já tábory od skauta (vodáka, ochránců přírody... za mého dětství pionýra...) vnímala jako nedílnou součást daného "kroužku", zpravidla roční oddílová hra směřovala k vyvrcholení na táboře. moje děti (a ani kdysi mne) vůbec nenapadlo, že by na něj neměly jet, ostatní tábory a dovolené se plánovaly právě s ohledem na termín tohoto tábora *nevi*

senior
hodnocení

2x

U nás bylo asi větší středisko, a tábory se konaly dva, vždycky dva termíny za sebou.

Informovala jste se, jestli se nepořádá ještě jeden skautský tábor? Tábory mohly na sebe navazovat.

nikola*
hodnocení

Pořádá se jen jeden tábor

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]