Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tvrdi mi ze me miluje ale ...

Od: mname odpovědí: 8 změna:
tkze predevsim zdravim ... mam takovej problem ... sem neskutecne zamilovanej do jedny holky (uz asi rok) ..
ona mi tvrdi ze ona me taky .. dokonce se se mnou libala atd. ale je tu velkej problem .. ma kluka .. a nechce se s nim rozejit ... kdyz se ji zeptam proc , tk mi odpovi ze se boji aby si neco neudelal ... ted se snazime chovat jenom jako pratele .. uz ani moc nechodime ven .. nedokazu bejt za toho s kym podvadi svyho kluka ... ale tvrdi mi ze se mnou chce chodit . ze me prej miluje .. ale nechce mu ublizit .. takze vas zadam o radu jak se mam chovat ... nebo jestli ji mam vubec verit ...
diky za vsechny rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Vážně stojíte o holku, která jedná nečestně se svým přítelem i s Vámi?

Jste si jist, že pokud by se se stávajícím přítelem rozešla, a rozhodla se pro Vás, že by po pár týdnech či měsících neměla někoho dalšího "v záloze" vedle Vás?

hodnocení

2x

Také zdravím. Vžij se do kůže toho druhého kluka a budeš mít jasněji v tom, jak se máš zachovat. Je známo, že se má člověk chovat tak, jak chce, aby se k němu chovali druzí. A upřímně řečeno, co je to za děvče, když jednomu říká, že ho miluje, ale s druhým chodí a má vztah? Nech jí, ať si napřed ona sama ujasní, co chce a koho chce. A vyřeší si svůj vztah čestně, než si začne s někým jiným vztah nový. Záleží na Tobě, zda chceš hrát "druhé housle"...Řekni jí, že podvádět nikoho nechceš, pokud Tě opravdu miluje a chce s tebou být, ať ukončí vztah s tím druhým. Pokud to nejsou z její strany jen výmluvy, měla by Tvojí čestnost ocenit a vážit si Tvého charakteru...

figurek*
hodnocení

2x

je do tebe tak zamilovaná, že se s tebou i líbala?

No kamaráde, občas je lepší mluvit natvrdo. Nemáš dojem, že si něco nalháváš? Ono sice něco jako multivěrnost opravdu existuje. Leckterý kluk i leckterá hoka dokáží být věrní více partnerům najednou. Aspoň to tvrdí, aby si spravili svědomí.

Obávám se, že v tomto trojúhelníku jsi vedlejší osoba, co je hlavní osobou považovaná za doplňkové a náhradní řešení.

martinaa*
hodnocení

1x

Výmluvy, výmluvy, výmluvy. Kdyby tě skutečně milovala, nedívala by se vpravo vlevo a byla s tebou. Spíš jí dělá dobře tvůj obdiv a občasné schůzky, připadá si žádaná.

Když se ona nechce rozejít, tak se poohlédni po nějaké jiné, co tě nebude tahat za fusekli.

bubble*
hodnocení

0x

Asi tě nemiluje dostatečně, když s tebou nechce bejt naplno. Znáš toho jejího kluka? To, že ho podvádí a ještě tobě dává naděje na chození od ní není moc hezký. Záleží zaky, jak dlouho ti tvrdí, že tě miluje a chtěla by bejt s tebou. To, že se bojí rozejít s klukem, aby si něco neudělal mi přijde jako výmluva. Každej je zodpovědnej sám za sebe. Tak si s ní o tom ještě jednou promluv a kdyžtak se budeš muset poohlídnout jinde. :)

syfrig*
hodnocení

0x

Ahoj-souhlasim s odpovedi vyse na uzivani je ta holka o.k. ale doma,bych ji nechtel krivarna se mi ekluje *bum*

jirkak*
hodnocení

0x

Zdravím, tento případ se v poslední době objevuje často. Musíš trochu víc zaplačit na pilu a upřímně se jí zeptat jestli chce tebe - nebo ho. Kdyby tě doopravdy milovala, tak už s tebou chodí. Tvůj hlavní úkol je ukázat že TY jsi lepší ON. Hlavně to nesmíš nějak pokazit, protože můžes přijít i o přátelství. Hodně štěstí chlape!

mname
hodnocení

diky za vsechny rady .. ale rozhodla se ze radsi bude s NIM .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]