Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navýšení ceny o 70% po zhotovení

Od: kare odpovědí: 3 změna:
Dobry den,
mam problem s jednou slovenskou firmou, kde jsem si nechal lakovat samonosnou branu a branku. Puvodni cenova nabidka byla na cca 315eur. Pred nekolika dny mi prisla SMS, ze cena lakovani je 535eur. Samozrejme uz to bylo nalakovane.
Jak byste postupovali? Je mi jasne, ze kdyz jim to nezaplatim, nebudou mi chtit material vydat. Jo a tu cenovou nabidku mam pisemne. Navic ten co to se mnou skladal u nich v lakovne, byl ten, co to nacenoval, takze mi mel rict, ze to bude drazsi - musel to vedet. Navic jako tresnicka, tesne pred odjezdem se me zeptal, zda ta cena je v poradku.
Dekuji za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Pokud máte nabídku písemně..a nedošlo z vaší strany k nějaké změně v zadání, nedal bych jim navíc ani Euro..

hodnocení

1x
Pokud si pamatuju tak platilo že bez předchozí domluvy múžou cenu navíšit pouze o 10%
Takže bych jim zavolal a chtěl vysvětlení

krtek6
hodnocení

1x

1) první výzva o dodání zboží do XX dní od dokončení

2) druhá výzva o dodání zboží

*vše písemně

3) oznámení (nikoliv výhružka), že poté věc předávám polici jako krádež :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]