Dobrý den, je mi 16 let a v budoucnu uvažuji o jazykovém kurzu v USA, samozřejmě, pokud skončí pandemie atd. Kurz bych volila cca na 3-4 týdny, nejlépe někde na západním pobřeží. Nemůžu se však rozhodnout mezi kampusem a hostitelskou rodinou, má s tímto někdo zkušenosti v USA? Paní na pohovoru mi říkala, že v Americe hostitelskou rodinu nedoporučuje, na druhou stranu je to mnohem levnější a zase mi připadá, že bych lépe poznala místní život. Další dotaz mám ohledně výběru agentury, uvažuji o EF, StudentAgency nebo třeba o Intactu. Máte s některou zkušenosti? Děkuji za jakékoliv tipy a zkušenosti.
Rozhodne poznate v rodine zivot lepe. Hlavne se vyvarujte lidi ze skoly, kteri jsou taky cesi. To se pak nic nenaucite. Osobne jsem do USA jela pres agenturu EF, ale uz to je osmnact let. Niceho se nebojte a nenechte se odradit, tyto agentury plni slovo a v USA Vas nenechaji v nouzi.
kdyz se odted budete divat na filmy a serialy jen v originale bez titulku, nebo s anglickymi, ve 20 budete mrskat bez premysleni a vsechny dulezite obraty se vam vryjou do pameti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.