Nejste přihlášen/a.
Pěkné dny přeji
Mám před sebou černé na bílém:Posudek o invaliditě vypracován LPS OSSZ
Skutková zjíštění o zdr.stavu pojištěnce jsou posány j e n z m a l é části ,oproti odbornému zdravotnímu záznamu,tomu zdr.záznamu na který podle datumu a jména odb.lékaře se LPS přihlíží.
Odborný zdrav.záznam mám taky před sebou.A tamto nálezu je onemocnění pojištěnce posáno dosti závažněji a s nepříznivým vývojem pro pacienta.
O co konkrétně v této mé otázce jde?Zdá se mě že posudek LPS je záměrně neobjektivní?
Děkuji za náměty a za Vaše zamyšlení.
pokud není v závěru posudku informace o odvolání - nelze se zřejmě proti posudku odvolat...obratte se na správu soc.zabezepečení doporučeným dopisem se stížností proti neobjektivnímu posudku vypracovanému LPS, komise ale stejně rozhoduje o přiznání invalidity dle svých předpisů a dle odborného záznamu, komise může dle vlastního uvážení snížit vysledek posouzení pro přiznání stupně invalidity bez jakéhokoliv zdůvodnění o 10 %.
asi jsem vás nepotěšil, ale praxe je dnes taková, že z plných invalidů se dělají částeční a z částečných zdraví - rozdělení dnes:
- TZP
- INVALIDITA 1 a 2 STUPNĚ
- ZZ
Vše je v souvislosti s neprovedním důchod. reformy a katastrofální stavem státních financí / a dále bez volebních agitek abych se tady nezavzdušnil - toto opatření směrem k iv. důchodům bylo přijato za fungování špatného počasí na MPSV.../ přesto Vám přeji hezký den...
doplněno 18.04.10 19:58:prosím mrkněte zde třebas Vám to pomúže pokud neuspějete při jednání o ID... :
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.