Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posudek o Invaliditě - záměrně neobjektivní?

Od: zikjasa* odpovědí: 1 změna:

Pěkné dny přeji

Mám před sebou černé na bílém:Posudek o invaliditě vypracován LPS OSSZ

Skutková zjíštění o zdr.stavu pojištěnce jsou posány j e n z m a l é části ,oproti odbornému zdravotnímu záznamu,tomu zdr.záznamu na který podle datumu a jména odb.lékaře se LPS přihlíží.

Odborný zdrav.záznam mám taky před sebou.A tamto nálezu je onemocnění pojištěnce posáno dosti závažněji a s nepříznivým vývojem pro pacienta.

O co konkrétně v této mé otázce jde?Zdá se mě že posudek LPS je záměrně neobjektivní?

Děkuji za náměty a za Vaše zamyšlení.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

8976*
hodnocení

3x

pokud není v závěru posudku informace o odvolání - nelze se zřejmě proti posudku odvolat...obratte se na správu soc.zabezepečení doporučeným dopisem se stížností proti neobjektivnímu posudku vypracovanému LPS, komise ale stejně rozhoduje o přiznání invalidity dle svých předpisů a dle odborného záznamu, komise může dle vlastního uvážení snížit vysledek posouzení pro přiznání stupně invalidity bez jakéhokoliv zdůvodnění o 10 %.

asi jsem vás nepotěšil, ale praxe je dnes taková, že z plných invalidů se dělají částeční a z částečných zdraví - rozdělení dnes:

- TZP

- INVALIDITA 1 a 2 STUPNĚ

- ZZ

Vše je v souvislosti s neprovedním důchod. reformy a katastrofální stavem státních financí / a dále bez volebních agitek abych se tady nezavzdušnil - toto opatření směrem k iv. důchodům bylo přijato za fungování špatného počasí na MPSV.../ přesto Vám přeji hezký den...

doplněno 18.04.10 19:58:

prosím mrkněte zde třebas Vám to pomúže pokud neuspějete při jednání o ID... :

finance.idnes.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]