Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spolknutí kuřecí kosti

Od: jakell® odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

před chvílí jsem omylem snědl půlku menší kosti z kuřecího křídla. Bohužel asi měla ostrý tvar, ale okraje by měly být měkké a na radu jsem ji zapil a zajedl chlebem.

Ale ještě předtím jsem se jí snažil dostat ven zvracením ( možná se to i povedlo ) každopádně mě ještě před pár minutami bolelo v krku a zvracel jsem trochu krve. Možná jsem si to díky tomu geniálnímu nápadu sám podráždil.

Ale i tak se raději ptám, zda je důvod k panice či nikoli.

doplněno 23.07.20 14:40:

Navíc mě lehce bolí břicho, což je doufám z toho litru vody, co jsem vypil.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

7x

Sněz hodně mandarinek nebo kyselého zelí. Před lety můj dvouletý vnouček spolkl s hrachovou kaší jeden ten bodec z plastové vidličky. Moc si přál s tím nástrojem jíst. Jako napotvoru se to vyštíplo tak, že ostré hroty byly na obou stranách. Mám v rodině internistu. Ten radil ať kloučka krmím mandarinkami. A že střevo si tu věc srovná. Mandarinek snědl horu, Naštěstí mu chutnaly. Každou "porci" v nočníku jsem šla na zahradu promývat. Až třetí den ten bodec vyšel. U Vás by to mělo být snažší. Klouček měřil asi 80cm, takže střívko tenké, jako prst.

hodnocení

Díky moc,

hned letím koupit!

liska5

Když nebudou mandarinky, tak pomerančové dílky. Jinak kost dovede kyselina v žaludku změkčit, natrávit / plast ne/.

hodnocení

2x
Pokud nejsi v nějakém špatném stavu a jsi celkem v pohodě, tak to nereš a nepodléhej panice... To není nic zvláštního spolknout kuřecí kost.. Žaludeční šťávy ji rozpustí... Horší je asi spíš ten pocit,když Ti uvízla z krku a nešla ven
..
hodnocení

Dobře, děkuji.

No přepokládám že nešla ven, ale 100% to nevím. Každopádně v krku už určitě není a snad zdárně dojela do žaludku. Automaticky jsem si myslel, že je to horší než rybí kost, takže jsem zpanikařil. Každopádně moc díky za uklidnění.

hodnocení

2x

Tak tyhle kůstky polykám běžně, protože miluji grilovaná kuřecí křidýlka. No a ty kůstky z křidýlek jsou takové křehké, že je snadné je rozkousat. Vy píšete, že jste spolkl půlku té kůstky. Vůbec nic by se Vám nestalo, ani byste o tom druhý den nevěděl. Ale tím, že jste se nutil k dávení, až jste zvracel tu krev, tak jste si zřejmě všechno hodně podráždil. V žaludku jsou žaludeční šťávy, které si takovou kůstkou lehce poradí. Navíc není syrová. Tak příště žádnou paniku, nic by se Vám nestalo. Teda alespoň mně se nikdy nic nestalo a že jsem těch kostiček za život už snědla asi vagón:-D . Ono se také dříve tvrdilo, že když se sní kousek vaječné skořápky, že se z toho může udělat zánět slepého střeva a dnes se ví, že to není pravda. Horší by to bylo s kouskem skla, na to žádné žaludeční šťávy nepůsobí, tam by byl určitě problém, ale s kouskem pečené kůstky podle mne ne.

hodnocení

Taky moc díky.

Lekl jsem se té krve no. Aspoň budu pro příště vědět.

72mona
hodnocení

0x
Omylem snězená kost s ostrým tvarem, ale měkkými okraji... Pokus o vyzvracení nejistý... Zvracíte krev, bolí vás břicho... A co my tady s tím? Nevíme víc než vy a je to doslova k neuvěření. Pokud je vám špatně, běžte za doktorem. Nic jiného poradit nelze. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]