Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
před chvílí jsem omylem snědl půlku menší kosti z kuřecího křídla. Bohužel asi měla ostrý tvar, ale okraje by měly být měkké a na radu jsem ji zapil a zajedl chlebem.
Ale ještě předtím jsem se jí snažil dostat ven zvracením ( možná se to i povedlo ) každopádně mě ještě před pár minutami bolelo v krku a zvracel jsem trochu krve. Možná jsem si to díky tomu geniálnímu nápadu sám podráždil.
Ale i tak se raději ptám, zda je důvod k panice či nikoli.
Navíc mě lehce bolí břicho, což je doufám z toho litru vody, co jsem vypil.
Sněz hodně mandarinek nebo kyselého zelí. Před lety můj dvouletý vnouček spolkl s hrachovou kaší jeden ten bodec z plastové vidličky. Moc si přál s tím nástrojem jíst. Jako napotvoru se to vyštíplo tak, že ostré hroty byly na obou stranách. Mám v rodině internistu. Ten radil ať kloučka krmím mandarinkami. A že střevo si tu věc srovná. Mandarinek snědl horu, Naštěstí mu chutnaly. Každou "porci" v nočníku jsem šla na zahradu promývat. Až třetí den ten bodec vyšel. U Vás by to mělo být snažší. Klouček měřil asi 80cm, takže střívko tenké, jako prst.
Tak tyhle kůstky polykám běžně, protože miluji grilovaná kuřecí křidýlka. No a ty kůstky z křidýlek jsou takové křehké, že je snadné je rozkousat. Vy píšete, že jste spolkl půlku té kůstky. Vůbec nic by se Vám nestalo, ani byste o tom druhý den nevěděl. Ale tím, že jste se nutil k dávení, až jste zvracel tu krev, tak jste si zřejmě všechno hodně podráždil. V žaludku jsou žaludeční šťávy, které si takovou kůstkou lehce poradí. Navíc není syrová. Tak příště žádnou paniku, nic by se Vám nestalo. Teda alespoň mně se nikdy nic nestalo a že jsem těch kostiček za život už snědla asi vagón . Ono se také dříve tvrdilo, že když se sní kousek vaječné skořápky, že se z toho může udělat zánět slepého střeva a dnes se ví, že to není pravda. Horší by to bylo s kouskem skla, na to žádné žaludeční šťávy nepůsobí, tam by byl určitě problém, ale s kouskem pečené kůstky podle mne ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.