Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna podvědomí

Od: hannah odpovědí: 12 změna:
Dobrý den, jakou metodou lze změnit podvědomí? Mám vsugerované negativní myšlenky (bylo mi to vštěpováno od mala) a ráda bych to postupně změnila.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Můžu doporučit psychoterapeutku, která se přesně těmito věcmi zabývá
psychoterapeut.kvalitne.c/...

hannah
hodnocení

Děkuji, zkusím se objednat.

hodnocení

2x

Radím zakoupit si knížku Moc podvědomí od dr. Joseph Murphy. Moc mi kdysi pomohla. Dozvíte se, jak lze s podvědomím pracovat.

Skvělá kniha, též doporučuji *palec*
hannah
hodnocení

Super, děkuji za tip!

hodnocení

1x

Zkuste vytěsnit, zaměstnat mysl jiným směrem vitalia.cz/...

hannah
hodnocení

Děkuji za radu!

hodnocení

1x
Mně nejvíc pomáhala kniha Žít s radostí od Sanaya Roman. Pomáhala mi najít jiný úhel pohledu.
Dál bylo pro mne nutné umět rozlišit mezi tím, co je v životě podstatné a co je nepodstatné. Také třeba netrpět pocity viny, takže netrestat se. Nedávat si příliš vysoké cíle, když jsem práci třeba i na zahradě, dělala s radostí, měla jsem mnohem víc chuti i energie ji dělat. Snažím se nacházet v životě ve všem krásu, pomáhá to žít s radostí, v klidu. Užívám si i klid. Když si mysl klid zapamatuje jako běžný, ráda se rychle do klidu zpátky po překonání překážky vrací. Vnímat překážky jako cennou výzvu, která je dar a nikoliv hororový konec světa.
Dokonce si lze sednout před zrcadlo a naučit se hledat krásu i na sobě, ve svém pohledu, úsměvu. Oceňovat sebe i druhé.
Měnit se je složité, stačí jen najít další a hezčí úhel pohledu, kterým se chce člověk dívat na svět. A pak se tvrdohlavě držet v pohledu na svět, který přináší radost. Omezovat a zpracovávat bolest a strach, aby mohly rychle odejít pryč.
hannah
hodnocení

Moc pěkně napsáno, děkuji!

hodnocení

0x

Myslím si, že jedině psychoterapeut. Jinak knížky jsem taky zkoušela a nepomohly. Od Luise L. Hay mám několik knížek. To pomůže jen na chvíli.

hodnocení

0x

Je spousta duchovních technik, které pracují s podvědomím a zabývají se odstraňováním neg. emocí, myšlenek, starých programů, nastavení, omezení i karmických záležitostí. Vhodný seminář lze vyhledat na internetu a měl by Vás Vaší intuicí oslovit, protože jich je mnoho a jsou různé kvality. V pořadu Transformace (s Avou Brožovou) se střídá spousta skvělých lidí, kteří tyto semináře pořádají.

gordon
hodnocení

0x

otazka je zda-li je to bjektivne pravda nebo ne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]