Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrno - alternativní metoda léčení

Od: hunul odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

udělalo se mi před karanténou na vrchním víčku ječné zrno. Byl jsem s tím u očařky, dvakrát, říkala mi, že to bude běh na dlouho trať. No je červenec a stále ho tam mám. Už jsem vyplýtval asi 4 mastičky na oko. Nejhorší je, že ono to nic nedělá.

Vždy jsem měl takový, že mi brutálně nateklo oko a za týden to splasklo. Ale tohle je uplně pidi zrno a nic to nedělá, ani to není větší ani menší. Už jsem celkem bezradnej, už si říkám, jestli nejsem uplně blbej já. Já si to podle návodu mažu pod spodní víčko spojivkového vaku..ale příjde mi, jak je to zrno nahoře, jestli se to tam vůbec dostane.

Už jsem si říkal, že za tou doktorkou půjdu po 3 měsících, ale mám strach aby mě neposlala s tím pidi zrnem pod kudlu, doktoři co mi dělali tak zatím všechno zmršili :D Nutno podotknout ještě, že jsem před měsícem a týdnem s mazáním přestal..už jen kvůli tomu, že jsem přesvědčen že mazat čtvrtou mastičku pomalu třetí měsíc není moc dobrý.

Nevíte o nějaké alternativní metodě, jak se toho prevíta zbavit? Děkuji za odpověď :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ono to nebude "ječné zrno" ..

hodnocení

0x

Horké obklady. A event. výplach řepíkem

liska5
hodnocení

0x

No, nevím. Horké obklady u zánětu provokují zrání a vyhnisání.

Užívejte B komplex forte- ten Vám nedali? A zinek. Poradí Vám v lékárně, jaký. Bývá většinou ještě s něčím. Noste tmavé brýle. Na oko si nesahejte. Oko - játra. To je dvojička, kde se kondice jater projeví v oku. Takže vše, co zatěžuje játra, vynechat a brát, co jim prospívá. Tlaková ploška pro oči je na chodidle na tom bříšku pod "kořenem" prostředníčku. Často si mačkejte.

hodnocení

0x

Vlažné (teplejší) obklady ze silného černého čaje.

Vlažné (teplejší) obklady ze světlíku nebo měsíčku + 2 šálky denně vypít.

Čerstvé droždí - vnitřně (jíst) i zevně (opatrně potírat).

A hodně babská rada nakonec - prý pomáhá, když vám druhá osoba nečekaně plivne do oka. Zrno se lekne a zmizí *smich*

No, to plivnutí do oka mu může nadělit taky herpes ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]