Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Negativní vztah k sexu

Od: jandule99 odpovědí: 21 změna:
Mám takový "problém" mám docela negativní vztah k sexu, vůbec se mi do něj nechce, nemám na něj náladu. Vždy když na mě začne partner sahat je mi jasné o co mu jde a snažím se z toho vykroutit :(((
A když už na to dojde jsem pak nešťastná :((
Trvá to měsíc :(( je to jen dočasné nebo to může být na trvalo?
Děkuju Jana

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

priklad11*
hodnocení

9x

Problém, jaký problém. Ještě chvíli počkejte a bude po problému. Najde si jinou a bude klid.

hodnocení

2x

To Vám zde nikdo s určitostí nemůže říci, zda je to dočasné či trvalé. Jen Vy znáte své pocity a postoj k sexu celkově. Třeba nemáte vhodného partnera, nepřitahuje Vás již a sex s ním se Vám protiví. Píšete, že to trvá měsíc. Tak popřemýšlejte co se mohlo stát, že jste zaujala tak negativní postoj k intimnostem s partnerem. Po zdravotní stránce jste v pořádku? Někdy na vině může zdravotní problém být. Kolik je Vám let, že Vám dělá starosti měsíc nechuti k sexu?

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, snad je Vám jasné, že zde nemůžete dostat přesnou odpověď, ale jen spekulace. Také jednu spekulaci přidám - jste těhotná a Vaše tělo už má hotovo, tak další sex odmítá. Zdravím!

liska5
hodnocení

1x

Věk bude možná 21, pokud je to 99 u jména rok narození. To si s partnerem proberte, jestli moc nespěchá. Jestli nemyslí jen na sebe. Třeba už o něj ztrácíte zájem, když je tu nátlak. Každopádně u zamilovaných tahle situace není častá. Měli byste se nejdřív mazlit a sex by z toho vyplynul, ne aby na Vás nečekaně sáhl.

vilik*
hodnocení

1x
Jestli jste vdaná 25 a víc let a manžel přibral a má pořád celé ty roky ty stejný kecy, prý je to normální.

hodnocení

0x

A před měsícem byl tvůj vztah k sexu pozitivní? Když nechceš, tak nedupej.

senior
hodnocení

0x

Přestala jste milovat svého partnera.

Ptejte se svého srdce, svého citu.

hodnocení

0x

Nezačala jste brát hormonální antikoncepci?

hodnocení

0x
Kolik je Vám roků?

hodnocení

0x

Njděte si jíného, třeba k sobě nepasujete.

kralovi*
hodnocení

0x
neni tu mala pravdepodobnost, ze jste na holky? :-O

hodnocení

0x

Těžko říct. Může to být dočasné, ale nemusí. Kámoška vyprávěla o jedné holce, které se začal její přítel vyloženě hnusit, ale za 14 dnů to přešlo a bylo to jako dřív. Tahle rozkolísanost citů mi v těch vztazích vadí, proto mi až tolik nevadí, že jsem single a mám své jistoty :)

hodnocení

0x

A jak to máte se sexem s někým jiným? Třeba sama se sebou?

Třeba jste těhotná, tím se nálady všelijak mění.

zanzibar*
hodnocení

0x

Mi je mnoho let sex ukradený, z měsíce bych se fakt nehroutila! Hormonální nerovnováha, moc práce, nuda...

Jestli jste již v přechodu, může se váš vztah k sexu měnit vlivem hormonálních změn.

zanzibar*

Ne nejsem v přechodu, holt nemusí být každý přeborníkem...

figurek*
hodnocení

0x

po skandinávském nebi prý kdysi chodila bohyně Frigg, která svému miláčkovi Thorovi nebyla svolná. Víte jaká ženská vlastnost se po ní jmenuje?

No jistěže Frigidita. Tahle vlastnost prý obvykle bývá trvalá, takže buď doteky a sex od svého miláčka nějak strpíte nebo se smiřte s tím, že začne dělat přesně to, co začal dělat Thor. Chodil jinam.

zanzibar*

Doteky , nedoteky, když prostě nemám chuť ,tak se nebudu přetvařovat, pokud to není pořád a dotyčný to není schopen pochopit ať jde, pro jedno kvítí slunce nesvítí...

zanzibar*

Pokud jste mluvila ke mně do frigidity mám daleko:))jen nejsem ochotna předstírat to není moje parketa...

jandule, může se tak projevovat těhotenství, nebo jste v přechodu, nebo jste začala užívat nějaké léky? Jinak, když je nějaký problém na těle či na duši, tak jde chuť na sex stranou, dokud se ten prvotní problém nevyřeší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]