Dobrý večer, ráda bych od vás potřebovala vaše zkušenosti s tím, jestli už jste někdy vyzkoušeli možnost Balíku na poštu, a pokud ano,dá se nějak změnit místo doručení? Zjistila jsem, že v dobu, co mi balíček dojde, nebudu na dané adrese. Jestli to nějak jde a jestli to nezkomplikuje doručení balíčku. Moc děkuji za všechny odpovědi
Ano dá se změnit čas i místo doručení -adresu najdete ve zprávě co vám přišla z pošty. Nic se navíc neplatí . Já sama jsem tuto možnost využila už mnohokrát. Funguje to. Jsem vždy spokojená.
Nedávno jsem posílal balík a na webstránkách Čes. pošty bylo uvedeno, že místo doručení se dá změnit- v odkazu je k přečtení titul: KOMFORT NA PŘÁNÍ(změna doručení online) ceskaposta.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.