Dobrý den, chtěl bych se poradit, chceme si koupit v Asko nábytku zboží za 19000Kč do obýváku. Je možné někde ušetřit a získat nějakou slevu při koupi a platbě online? Na nábytek už tak je sleva, ale spíše mi připadá, že uměle vytvořená. Děkuji
Možné to není. Aspoň já žádný slevový kód nenašel. Spíš doporučuji shlédnout více obchodů. Dané, úplně stejné zboží, mohou mít v mobelixu, xxxlutz, jena nábytku ale za jinou cenu. My tak sehnali skřín od 1. prodejce a postel od 2., protože tak to vycházelo o 5000 levnější něž kupovat spolu u 1. Jinak doporučuji hlídat ceny, někdy jsou navýšené a na konci slevové akce je to většinou ještě levnější a nebo naopak hlídat ceny, kde budou akce a vzít to nejlevnější.
berger*
Ty slevy - nedávno jsem v mobelixu narazil na "kývavé" sklenice,líbily se mi,vzal jsem sadu za asi 250kč. Postupně jsem o pár přišel a když jsem jel kolem mobelixu,chtěl jsem koupit další sadu. Byly v akci,původní cena 700kč,v akci 499kč . Tak jsem je koupil jinde,za těch 250...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.