Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak získat slevu v Asko nábytek

Od: jarra odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
chtěl bych se poradit, chceme si koupit v Asko nábytku zboží za 19000Kč do obýváku.
Je možné někde ušetřit a získat nějakou slevu při koupi a platbě online?
Na nábytek už tak je sleva, ale spíše mi připadá, že uměle vytvořená.
Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Asko nábytek ani zadarmo.

itguru*

Ses trochu spletl. Ikeu ani zadarmo.

itguru*

A mobelix. Jednou jsme si u nich objednávali postel, s dodáním do 4 týdnů. Po 4 týdnech nám zavolali, že to bude ještě 8 týdnů.

Přátelé, jaký je rozdíl mezi Asko, IKEA, Mobelix a všemi ostatními velkoprodejci "nábytku"?

itguru*
hodnocení

1x

Možné to není. Aspoň já žádný slevový kód nenašel. Spíš doporučuji shlédnout více obchodů. Dané, úplně stejné zboží, mohou mít v mobelixu, xxxlutz, jena nábytku ale za jinou cenu. My tak sehnali skřín od 1. prodejce a postel od 2., protože tak to vycházelo o 5000 levnější něž kupovat spolu u 1. Jinak doporučuji hlídat ceny, někdy jsou navýšené a na konci slevové akce je to většinou ještě levnější a nebo naopak hlídat ceny, kde budou akce a vzít to nejlevnější.

berger*

Ty slevy - nedávno jsem v mobelixu narazil na "kývavé" sklenice,líbily se mi,vzal jsem sadu za asi 250kč. Postupně jsem o pár přišel a když jsem jel kolem mobelixu,chtěl jsem koupit další sadu. Byly v akci,původní cena 700kč,v akci 499kč *smich2*. Tak jsem je koupil jinde,za těch 250...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]