Nejste přihlášen/a.
Když jsem si chtěla založit kreditní kartu, tak mi známá řekla, že pokud si tam vložím nějaké peníze, tak se mi časem strhnou, až se zjistí, že dlužím.
Je to pravda? Opravdu si nemůžu založit kreditku, dokud dluhy nezaplatim?
6x
2x
az budu mit praci na plyn uvazek :D ono je dulezite si najit vymluvy proc to neplatit
kazdy normalni clovek by se domluvil na splatkach a zacal splacet, hlavne pak kazdy nadava na exekutory
Díky za názor.
A představte si, že ne jenom ti, co mají finanční problémy znaji, jak funguje exekuce. O tomhle se naučil snad každý člověk, co s penězmi problémy nemá, alespoň teda v mém okolí, nevím, jak u vás.
jednoduse, pokud to nezacnete resit tak to taky muze prejit od mhd k jine spolecnosti a tam uz to resit nepujde, ti uz budou jen zabavovat co pujde, ale kazdy at dela jak mysli, nic sloziteho neni zajit tam kde dluzim a zkusit aspon neco domluvit
zkusenosti s dluhama nemam, kupuju to na co si vydelam, kdyz na to nemam tak to nekoupim
Souhlas. I krást se "může" jen se nesmí nechat chytit. Ikdyž dle zkušenosti ukradnete za 5k a jděte sedět. Ukradnete za miliony a je z Vas úspěšný podnikatel. Takový soudce Berka, určitě vzorný příklad našeho nezávislého soudnictví, pomohl vytunelovat Union banku a byla to jediná banka kde střadatelé dostali jenom 90% svých vkladů, snad ještě nesedí a dokonce má dostat odškodné.
1x
...pár dluhů u MHD, které se chystám zaplatit, až... to opravdu zní! Už jste jednala s dopravním podnikem o případném splátkovém kalendáři? Nebo čekáte, až vám pořádně naskočí úrok z prodlení, který činí téměř 10 % a až na vás podají soudu návrh na vydání platebního rozkazu a návrh na exekuci? Pak se budete divit, o jaké tisíce se vaše platební povinnost navýší a současný dluh se v tom pohledu stane pouhou prkotinou. To vás tedy lituji! Vy určitě máte velký problém nejen s finanční gramotností! A ještě si tady sebevědomně vyskakujete!
A pokud berete odpovědi na komentáře jako sebevědomé vyskakování, tak to zase lituji já vás.
0x
Pár dluhů?! Když budete mít jeden a nepořešíte jej, tak máte opravdu velkou nepříjemnost. Jestli jich máte pár, tak to si rovnou kupte aspoň provaz.
Taky důrazně doporučuji kontaktovat MHD a začít to s ním řešit, třeba splátkovým kalendářem po menších částkách! Jinak si pro vás za chvíli přijde státem legalizovaná exekutorská mafie v doprovodu policie, která bude pomáhat a chránit ne vás, ale tu mafii.
katiee - Řešení je, nedělat dluhy. Ve vašem případě zřejmě, nejezdit na černo. To vás doma nenaučili? Asi ne, že, když máte exekuce i v rodině.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.