Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest v kotníku

Od: arny® odpovědí: 2 změna:
Pěkný večer, předem bych rád řekl, že se se svým zdravotním problémem samozřejmě chystám zajít k lékaři, ale chtěl bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti se stejným příznakem? To abych tak dopředu alespoň trochu tušil, co mě může potkat. :)
Můj problém spočívá v tom, že když ležím a mám nohy v klidu, tak mě začne šíleně bolet (píchat) v pravém kotníku. Ale jakoby uvnitř kotníku, až má člověk nutkání si něčím kotník propíchnout, aby tlak povolil. Často kvůli tomu nemůžu usnout. Žádný úraz kotníku jsem neměl. Bolest začala už asi před půl rokem, ale zpočátku byla jen mírná. Zhoršilo se to asi před dvěma měsíci, proto jsem to dřív neřešil.
Na pravé noze mám operované křečové žíly, může to mít nějakou souvislost. Mám totiž obavy, jestli to nebude mít spojitost s žilním, či cévním okruhem. Před 14 dny se totiž místo bolesti posunulo. Dříve mě bolelo místo přesně u kotníku, dnes to nejvíce bolí asi 2cm před kotníkem.
No, snad to nebude nějaká trombóza. :)
Děkuji všem za reakce.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Ještě jsem zapomněl napsat, že během dne, když mám nějakou činnost, tak mě kotník vůbec nebolí.
Jen, když mám nohy v klidu.
liska5

A taky jste zapomněl napsat věk, event.nadváhu a jak je kotník namáhán /sport, práce/. Jen Vám mohu potvrdit, že artrózy bolí hlavně v noci a s cévním zásobením mohou souviset. Objednejte se raději na rehabilitaci, než k ortopedovi. Ten to řeší rázně obstřikem, zatímco rehabilitační Vám napíše fyzioterapie. Řešte obuv, to dělá hodně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]