Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest břicha při těhotenství

Od: avatar* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, jestli je normální, když na začátku těhotenství bolí podbříšek? Všude píšou, že je to příznak potratu, ale mě to břicho bolí od začátku a žádné krvácení nemám. Dnes jdu k lékaři, ale jsem nervozní. Bolí to podobně jako při menstruaci. Máte, měla jste některá taky takové "příznaky"?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hella*
hodnocení

0x

Dobrý den, pamatuji si, že jsem měla také strach, protože mě při všech třech těhotenstvích také takhle bolelo břicho, ale pí doktorka mě uklidnila, že prý je to naprosto normální a že to během několika dní vymizi. A opravdu to tak bylo, takže žádný strach, nic špatného se určitě neděje, i když se na to každopádně dnes přeptejte.

hancamamca

To bude v pořádku. U mě to bylo u obou těhotenství ze začátku, ale je to normální. Děloha se rozpíná.

antynka*
hodnocení

0x

Já to měla taky :) Takže klídek :)

doplněno 16.04.10 14:14:

Ale jak psla Hella - lékaři to řekněte ať vás uklidní.

hodnocení

0x

Na začátku těhotenství jsem měla podobné pocity napětí a tlaku v podbřišku jako když měla přijít menstruace. Lékař mi řekl, že je to tím, že se děloha, jak roste, napřimuje a natahuje vazy, kterými je zafixována. Opravdu to za pár dní (do měsíce) přešlo.

antynka*
hodnocení

0x

Tedy nechci strašit, ale mě bolesti břicha provází skoro celé těhotenství... Chvíli byl klid, ale už jsem se toho víceméně nezbavila. Ale vše je v pořádku. Tak se nevylekejte, pokud to nepřejde. Některé jsem holt citlivější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]