Nejste přihlášen/a.
Stalo se mi také, zase odmítnuto ve vánoční špičce. Zadávalo se tedy dvakrát a nakonec byla platba stržena také dvakrát /do 200 korun/. Dá se to reklamovat u obchodníka, a ten mi dokonce řekl, že si to s bankou vyřídí sám podle sjetiny a peníze mi okamžitě vysázel na ruku, že prý se mu to ten den ukázalo, ale nevěděl, u koho.
Podruhé to bylo při platbě kurýrovi od dodavatele potravin, /opět platba neprovedena, tedy druhý pokus/ tudíž jedna platba byla provedena a druhá byla v blokaci, tohle mají ošetřené. Co jsem obvolávala banku i dodavatele /podpora zákazníkům fungovala dobře/, tak mi řekli, že si pro to už nesáhnou a po týdnu blokaci banka zrušila.
Dobré je si brát všechny potvrzení z terminálu, že byly platby odmítnuty/přerušeny.
Potom stačí výpis z účtu, že bylo třeba strženo dvakrát.
Vše se dá vyřešit, žádné nervy, jsou to jenom mašinky, nedělá to nikdo úmyslně.
Za dva dny si zkontrolujte účet, pokud máte IB.
Počítač či mobil s připojením evidentně máte, to nemáte k účtu internetové bankovnictví, abyste si mohla pohyby na účtu kdykoliv zkontrolovat a nemusela přitom volat do banky?
Nemáte? Tak to začíná být např. u KB velký problém. Pobočky postupně ruší a nechávají je jen ve vetších městech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.