Nejste přihlášen/a.
4x
Stalo se mi také, zase odmítnuto ve vánoční špičce. Zadávalo se tedy dvakrát a nakonec byla platba stržena také dvakrát /do 200 korun/. Dá se to reklamovat u obchodníka, a ten mi dokonce řekl, že si to s bankou vyřídí sám podle sjetiny a peníze mi okamžitě vysázel na ruku, že prý se mu to ten den ukázalo, ale nevěděl, u koho.
Podruhé to bylo při platbě kurýrovi od dodavatele potravin, /opět platba neprovedena, tedy druhý pokus/ tudíž jedna platba byla provedena a druhá byla v blokaci, tohle mají ošetřené. Co jsem obvolávala banku i dodavatele /podpora zákazníkům fungovala dobře/, tak mi řekli, že si pro to už nesáhnou a po týdnu blokaci banka zrušila.
Dobré je si brát všechny potvrzení z terminálu, že byly platby odmítnuty/přerušeny.
Potom stačí výpis z účtu, že bylo třeba strženo dvakrát.
Vše se dá vyřešit, žádné nervy, jsou to jenom mašinky, nedělá to nikdo úmyslně.
Za dva dny si zkontrolujte účet, pokud máte IB.
2x
0x
Počítač či mobil s připojením evidentně máte, to nemáte k účtu internetové bankovnictví, abyste si mohla pohyby na účtu kdykoliv zkontrolovat a nemusela přitom volat do banky?
Nemáte? Tak to začíná být např. u KB velký problém. Pobočky postupně ruší a nechávají je jen ve vetších městech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.