Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
asi blbá otázka, ale zkusím to.
Jsem dlouhodobě sám a prostě nevím co dělat, ne jak najít hned holku, jen se seznámit.
Na seznamky jsem zanevřel, tam nikdo nikoho nehledá, když někam jdu a nějaká holka mě zaujme, přijde mi blbé za ní přijít a hned něco spustit.
Co byste radili?
Až ti nepřijde blbé nějakou slečnu oslovit, pak máš šanci se seznámit. Co je na tom pochválit slečně třeba účes, šaty, úsměv atd.? Maximálně ti slečna řekne, že obtěžuješ. A jsi na tom stejně jako by jsi nikoho neoslovil. Ale máš šanci se s někým seznámit. Neoslovíš - nedozvíš se, zda by měla slečna zájem.
Nejlépe je navštěvovat spolek lidí s nějakými koníčky, které vyhovují i tobě. Na tůrách či na kole není problém na odpočívadle někoho oslovit.
Mně to připadá na seznamování dobrý třeba v Lidlu. Vidím, co má slečna v košíku, tak se zeptám: Kde jste to našla? Já tu kroužím a tyhle ořechy / kečup, majonézu/ nemohu najít. Nebo: To je tak dobré, že toho berete tolik? / Tohle s úsměvem, trochu pobaveně./ U melounů: Myslíte, že bude zralej? Batáty, na co se to hodí? Rukola -myslíte. že to je jedlé? Ženská témata, ta by mohla zafungovat.
Mne se tuhle zeptal jeden sympatický pán, jestli se to vaří nebo jen ohřeje. A ještě venku jsme se dobře bavili na téma, co je nejlepší na švestkové knedlíky. Od té doby se zdravíme, prohodíme něco o počasí a když by chtěl jít někam na kafe, není problém. Hlavně v pohodě a s humorem.
Celé je to stejně o náhodě. Chce to trochu tomu jít naproti, takže nesedět doma, ale začít něco ve svém volném čase podnikat. Pak už ty šance tak nějak přicházejí samy.
Já oslovoval třeba i v MHD, ale jedné bylo 14 (Vypadala na víc, jak by řekl Opočenský) a druhá byla zadaná. Tam člověk nikdy neví, jak na tom kdo je a jestli má vůbec chuť se seznamovat. Třeba té druhé jsem dal na sebe kontakt a ona se neozvala. Když jsem jí potkal podruhé, tak jsem jí ho dal znovu a konečně se ozvala a teď po letech mi řekla, že je ráda, že to udělala, ale při tom prvním kontaktu se prý ozval nechtěla, protože jí to přišlo divný a zájem neměla.
Takže je to individuální a je to jako s tou bonboniérou ve Forrestu Gumpovi
Zdravím
když někam jdu a nějaká holka mě zaujme, přijde mi blbé za ní přijít a hned něco spustit.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Pro tyto případy bych si udělal "lístečky" nebo možná i spíš něco ve stylu jako "vizitky" a v případě "potřeby" bych jen dotyčné předal, bude-li mít zájem ozve se, pokud ne nic se neděje, je to lepší než dlouhé vysvětlování, z lístku by mělo být pouze patrno že nejde o "reklamní akci" ale o vás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.