Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v úterý mě začalo bolet mírně v krku. Postupem dne se to ale začalo zhoršovat. Večer jsem nemohla vůbec spát a šlo mi velmi těžce polykat . Nakonec jsem skončila na pohotovosti. Teď mám antibiotika Xorimax, doporučení kloktat heřmánkem a priznicové zábaly. Krk ale nepřestává bole. Při každém polknutí mám ostré bolesti které nepestávají. Nic mi nezabíra... Nemáte někdo nějakou radu? Děkuji ředem za všechny odpovědi.
Ještě zkuste kloktat vodou se solí - někteří to nedoporučují, že to leptá sliznice, ale když to nebudete používat pořád, tak se nic nestane - já to mám vyzkoušené
Děkuji za rady. Budu pořád kloktat, snad to zabere. Snad se zítra zase budu moci normálně najíst
Nespěchej -dej si tekutou stravu, polévku ,bramborovou řídkou kaši, jogurty, prostě něco co ti jde do krku samo, vydrž to bude líp.
Lenka007, pokud vás bolelo v krku tak, že jste skončila na pohotovost, tak až antibiotika zaberou, bude vám mnohem lépe, to zcela určitě. Ale nemyslím si , že se už zítra budete moci normálně najíst. Až taková zázračná léčba to asi nebude .Při polknutí slabší bolest může přetrvávat až týden, takže stejně budete vyhledávat měkčí kašovitou stravu. Karina
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.