Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neustále píchání v krku

Od: lenka007* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, v úterý mě začalo bolet mírně v krku. Postupem dne se to ale začalo zhoršovat. Večer jsem nemohla vůbec spát a šlo mi velmi těžce polykat . Nakonec jsem skončila na pohotovosti. Teď mám antibiotika Xorimax, doporučení kloktat heřmánkem a priznicové zábaly. Krk ale nepřestává bole. Při každém polknutí mám ostré bolesti které nepestávají. Nic mi nezabíra... Nemáte někdo nějakou radu? Děkuji ředem za všechny odpovědi.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

0x

Musíš vydržet ,jak zaberou antibiotika bude ti líp. Kloktej dál a zítra ti bude líp,tomu věř.!

hodnocení

0x

kytka má pravdu. Virus je mrcha a chvilku to trvá, než se zlikviduje Chce to trpělivost, držet se v teple, imunita nejlépe pracuje v teple. Chce to čas;)

karina*
hodnocení

0x

lenka007, antibiotika zaberou za 48 hod. Vydrž, bude líp! *smich*Karina

antynka*
hodnocení

0x

Ještě zkuste kloktat vodou se solí - někteří to nedoporučují, že to leptá sliznice, ale když to nebudete používat pořád, tak se nic nestane - já to mám vyzkoušené :)

kytka*

mě to také pomáhá voda se solí

lenka007*
hodnocení

Děkuji za rady. Budu pořád kloktat, snad to zabere. Snad se zítra zase budu moci normálně najíst:)

kytka*

Nespěchej -dej si tekutou stravu, polévku ,bramborovou řídkou kaši, jogurty, prostě něco co ti jde do krku samo, vydrž to bude líp.

karina*

Lenka007, pokud vás bolelo v krku tak, že jste skončila na pohotovost, tak až antibiotika zaberou, bude vám mnohem lépe, to zcela určitě. Ale nemyslím si , že se už zítra budete moci normálně najíst. Až taková zázračná léčba to asi nebude *smich*.Při polknutí slabší bolest může přetrvávat až týden, takže stejně budete vyhledávat měkčí kašovitou stravu. Karina

malvinka*
hodnocení

0x

mám osobní zkušenost mrkněte zde www.zdraviprotebe/...

lenka007*
hodnocení

Ještě jednou všem děkuji za odpovědi. Bolest opravdu ustoupila. Pomohl mi také Hexoral doporučuji :)

lu*
hodnocení

0x

Jestliže máš antibiotika, tak hlavně nevykonávej žádnou fyzicky náročnou činnost a pod dobu alespoň 14 dnů užívej Wobenzym. To je k antibiotikům téměř nutnost.
Lucie

mirda*
hodnocení

0x

měl jsem podobné problémy a diagnoza byla těžka erozivní gastritida

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]