Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze změnit termín dovolené, když je to už rezervované?

Od: zelva* odpovědí: 4 změna:

Zdravím objednali jsme dovolenou a bohužel jsem si neuvědomila ,že v tu dobu budu mít mestruaci . A dnes přišlo potvrzení z cestovky , že je zabookovaný hotel na ten termín. Máte někdo zkušenosti, že je možné ten termín změnit a to posunout ho o týden dříve . Dívala jsem se na web a volný je. otázka je zda budou ochotní a půjde to. máte s tím někdo zkušenosti?

Další otázka asi na ženy , případně , že by to nešlo jednou jsem měla prášky na oddálení menzesu Norethisteron a bylo mi po nic strašně zle takže tohle už určitě nevezmu. Existuje jiná možnost? třeba předepsání antikoncepce , která by to oddálila? s tampony mám blbé zkušenosti nedrží a když jsou vlny u moře můžou tím tlakem vypadnout. navíc je to nepohodlné. Mám také strach kvůli žralokům . prostě je to dost komplikované.

Poradíte někdo , Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A co otěhotnět?

joudic*
hodnocení

1x
dovolena se holt kupuje s kalkulatorem periody, je X ruznych appek nebo online stranek vcetne airways.. presun zdarma nebude mozny tak na 99%, za pokus nic nedate. A vubec, kdo chce peknou dovolenou, slova jako napr zajezd vubec nezna, ale to je mimo tema :) Poradi jen gynekolog, zmena terminu je spis stejna sance jako vyhrat na automatech, semtam jim nake ovoce padne.

hodnocení

1x

Vybírala jsem si vždycky tak, že jsem brala v potaz, kdy tyto dny přijdou. Šlo to dobře vypočítat, díky pravidelnosti. Dát si k ruce menstruační kalendářík, to je to první před výběrem dovolené, pokud se jedná o ženu. :)

Existují prášky na oddálení, pokud Vám po některých nebylo dobře, určitě existují i jiné, které budete snášet lépe. Stojí to za vyzkoušení.

Pobyt Vám třeba vymění, letos není příliš velký nával klientů, ale budete za to zcela určitě platit. Neznám žádnou CK, která by něco udělala zadarmo.

Dovolenou Vám přeji, nemluví ze mě závist, ale letos bych opravdu raději byla doma. Jezdíme do zahraničí každý rok ze zdrav. důvodů /lupénka/, letos jsme Bulharsko zrušili a jsem ráda, když vidím, že situace v zahraničí se zhoršuje.

Než se v moři koupat s rouškou *smich*/to nadsazuji/, radši si pěkně prohlédnout kus Čech. Jaga.

doplněno 17.07.20 07:02:

Teď jsem si všimla, že byste ráda termín o týden dříve. To nedělejte. Vlivem změny klimatu, stravy, prostředí...se může menses klidně dostavit o ten týden dřív. Stává se to. A bylo by to stejně v čudu. A žraloci v pozoru. ;)

ohhoney
hodnocení

0x

Zdravím, pokud neberete (hormonální) antikoncepci, krom Norethisteronu se na oddálení menstruace předepisuje i Orgametril, nebo můžete zkusit babské rady.

otehotnet.cz/...

mojezdravi.cz/...

Jednou z variant je samozřejmě hormální antikoncepce, ale ta Vám také nemusí sednout. Poraďte se se svým gynekologem, ev. zkuste napsat do té cestovní kanceláře, jestli by šel termín přesunout, za zeptání nic nedáte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]