Nejste přihlášen/a.
Letos chceme prodávat dům, zajímalo by mě, zdali je to vůbec rozumné a raději si ho nechat?
Pokud by přišla inflace, co se bude zdražovat jako první...apod...?
Díky moc za radu
Zkuste dům nadhodnotit, třeba ho někdo koupí, protože někteří lidé mají peněz, že neví, co s nimi. U nás teď jeden prodával dům. Původně to bylo 1+1, pak to asi trojí spravovali a vždy od toho utekli. Před asi 7 lety to koupil za milion realitní makléř, udělal z toho trochu nadstandart - zbytečně velká koupelna atd., je z toho 3+kk, protože se využily půdní prostory. No, prodal to za 5,5 milionu. Všichni jsme kroutili hlavou, kdo to může za tu cenu koupit. Zahrada tam malinká a ještě do kopce a od naší příbuzné, která kamarádí s matkou dotyčného, která tam zatím tam bydlí, jsme se dozvěděli, že tam není ani kanalizace a vše jim teče do dešťové a po velkých deštích od nich plavou splašky na ulici. No, nekupte to.
Letos chceme..
Záleží kdo to chce, kolik Vás je na starost o dům. Osobně jsem proti prodávání domů, i když jsem loni "prodal" dům, kde měla manželka podíl. Po mnoha letech usilí a neshod s příbuznými.
Inflace je momentálně vyšší, nežli před několika roky. Co se bude první zdražovat, záleží od toho, co budete považovat jako první.
Neprodávat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.