Nejste přihlášen/a.
Letos chceme prodávat dům, zajímalo by mě, zdali je to vůbec rozumné a raději si ho nechat?
Pokud by přišla inflace, co se bude zdražovat jako první...apod...?
Díky moc za radu ![]()
Zkuste dům nadhodnotit, třeba ho někdo koupí, protože někteří lidé mají peněz, že neví, co s nimi. U nás teď jeden prodával dům. Původně to bylo 1+1, pak to asi trojí spravovali a vždy od toho utekli. Před asi 7 lety to koupil za milion realitní makléř, udělal z toho trochu nadstandart - zbytečně velká koupelna atd., je z toho 3+kk, protože se využily půdní prostory. No, prodal to za 5,5 milionu. Všichni jsme kroutili hlavou, kdo to může za tu cenu koupit. Zahrada tam malinká a ještě do kopce a od naší příbuzné, která kamarádí s matkou dotyčného, která tam zatím tam bydlí, jsme se dozvěděli, že tam není ani kanalizace a vše jim teče do dešťové a po velkých deštích od nich plavou splašky na ulici. No, nekupte to.
Letos chceme..
Záleží kdo to chce, kolik Vás je na starost o dům. Osobně jsem proti prodávání domů, i když jsem loni "prodal" dům, kde měla manželka podíl. Po mnoha letech usilí a neshod s příbuznými.
Inflace je momentálně vyšší, nežli před několika roky. Co se bude první zdražovat, záleží od toho, co budete považovat jako první.
Neprodávat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.