Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lex voucher

Od: kostenkova odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, CK Invia mi poslala lex voucher ale jen s platností do 31.10.2020, Ozvala jsem se, že s touto platností voucher nechci, že slibovali platnost do roku 2021. Bylo mi ale sděleno, že jinou platnost nedostanu. Je to v pořádku?

Děkuji Kostenková

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode*
hodnocení

1x
Dobrý den. Není to v pořádku. Lex voucher můžete využít až do konce tzv. Ochranné doby, tj. do 31. 8. 2021. Nepožádáte-li CK o nabídku zájezdu do 31. 8. 2021 prostřednictvím lex voucheru nebo lex voucher nevyužijete, je Vám povinna CK vrátit do 14. 9. 2021 veškeré peníze. Pozor, pokud jen požádáte o nabídku zájezdu v rámci lex, kývnete-li na lex či na jinou jejich nabídku (např. i jiný "výhodnější" voucher), nemusí CK nic vracet. Více přímo v metodických pokynech ministerstva pro místní rozvoj. Pozor jestli jde opravdu o "Lex" voucher, mnoho CK zcela záměrně nabízí s lex (který pro ně není tak výhodný) i různé jiné vouchery u kterých si veškeré podmínky určují sami(!)

hodnocení

1x

V pořádku to rozhodně není a postupujte jak radí rádce "smode" nade mnou. Nenechte se obalamutit a buďte ostražitá.

hodnocení

1x
To není Lex voucher. Některé cestovky posílají jen nějaký voucher s omezenou platnosti. Jinak invia není ck, ale pouze agentura, zkuste raději komunikovat s ck. Pozor na invii!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]