Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co vám znepříjemní dovolenou?

Od: nikc® odpovědí: 17 změna:
Mě recepční v hotelu u nás v lázních. Jsou nevstřícné, neochotné, nepříjemné. Ještě jsem se s tím nesetkala.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Když dojde pivo.

hodnocení

7x

Mně bezohlední, nepříjemní hosté. Když jsou hluční, vulgární a arogantí.

el
Ten popis sedí na Rusy akorát, že "negavarim" jak si oni myslí ještě v dnešní době. Tak možná i vulgarity vypouštějí.

donpapa
hodnocení

7x

Nevychované, rozmazlené a uřvané dětičky prostoduchých rodičů.

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, myslím, že letos ty dovolené všem dost komplikuje situace ohledně čínského viru, resp. opatření proti němu - roušky, odstupy, dezinfekce, zájezd do zahraničí bude nebo nebude (a co se změní během zahraniční dovolené a třeba potíže po návratu). Letos není u nás ani jednoznačné letní počasí, což může vadit na koupališti, ale nemusí na výletě. Jinak, kazit si dovolenou kvůli nějaké nepříjemné osobě je zbytečná škoda. Hlavně trávit dovolenou s osobou, která je příjemná a potom se dají vydržet i drobné nepříjemnosti. Zdravím!

doplněno 14.07.20 21:22:

nikc - nemáte zač.

hodnocení

Já jí sama trávím. Jinak je tu personál v pohodě. Ještě mi moc nesedí ženské u stolu při obědě a snídani. Jinak si to tu ve městě užívám. Mám chodit v lese, ale raději jsem ve městě, kde jsou lidi. Dneska mě potěšila kachna s malými deseti kachničkami. Za nimi jela Městská policie. Šli do centra města.
Mě by potěšila kachna s malými deseti knedlíčky :)
hodnocení

A děkuju Bene za hezkou odpověď. Zajdo, včera jsem jedla králíka. :)

itguru*
hodnocení

4x

1) Cikáni. Loni jsme je potkali i v 5* hotelu. Strašný randál, nikdy nebyl klid. jakmile přišli na pláž, lidi šli k bazénu a naopak.
2) Animátoři co nedají pokoj. Vzbudí ze spánku na pláži a nutí mě hrát volejbal.

Když je někdo nevstřícný a neochotný, to mě tolik netrápí, oplatím jim to, nedám dýško.

hodnocení

4x

Pokud nejsem s tím kdo jede se mnou v pohodě. Vše ostatní se zvládne.

etana*
hodnocení

4x

Zpravidla, pokud vůbec, se to podaří nějakým protivným spoluturistům, kteří prudí a pořád remcají. Jsou tři druhy: socky, co si musely na dovolenou vzít půjčku u Zonky a mají pocit, že k životu na dovolené patří chování hraběnky Esterházyové, čtyřicátníci s rozječenými dětmi, kteří sobecky okupují celý hotel a důchodci, co všude byli dvakrát a všechno znají nejlépe, jsou schopní vydrápnout poslední jablko na švédském stole dítěti. Z toho důvodu dávám přednost malým hotelům a ještě lépe penzionům někde v Alpách, kde se tyhle typy moc nevyskytují.

hodnocení

4x

Špatné počasí po celou rekreaci, špatné ubytování, hluční sousedé v penzionu, nechutné jídlo, bolest zubu, brblající manžel. :-D

hodnocení

2x

telefonát z práce

sametka
hodnocení

2x

Otravný hmyz-komáři, klíštata apod. Znečištěné pláže odpadky.Příliš vysoké teploty.

72mona
hodnocení

2x

Když dojde pivo - skvělá odpověď*pivo*

A samozřejmě třeba střevní problémy. To taky nepotěší.

Jinak z těch recepčních si nic nedělejte. Berte to jako bojovku. Usmívejte se na ně zeširoka a už z dálky. Buďte extrémně až vlezle milá a zdvořilá. Buď se to zlomí nebo je to ještě víc nase*e. Ale určitě si tím nekazte dovolenou. M.

joudic*
hodnocení

1x
samotnou dovcu nic, ale presun casto stud za mou statni prislusnost...

hodnocení

0x
Letos? Fischer! Protože má moje peníze. Jinak bych si to užil jako vždy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]