Nejste přihlášen/a.
Jako každý rok když sháním dovolenou, vyplním nějaké rezervační formuláře českých penzionů a očekávám potvrzení.Jsem si vědoma,že jsem jeden vyplnila do jistého penzionu na Vysočině a i jsem s paní hovořila telefonem, ale nepřišlo mi žádné potvrzení pobytu, pustila jsem to z hlavy a jedu do jiného, odkud mi okamžitě potvrdili příjezd, od tamtěch nemám nic v ruce a teď ode mne požadují storno. Mají šanci? Děkuji.
3x
Řeknu vám to takhle...bez ohledu na obchodní podmínky paní napište, že vzhledem k tomu, že neposlali potvrzení objednávky a propozice, právem jste se domnívala, že na váš zájem nereagovali a rezervaci nepřijali. Napište jim, že jejich vinou jste museli shánět narychlo jinou dovolenou a ať jsou rádi, že nechcete náhradu vy.
To vše ale až potom, co prohlédnete svou spamovou schránku v mailu a budete si absolutně jistá, že potvrzení objednávky neposlali. Pokud ho najdete, tak zaplaťte stornopoplatky a můžete nadávat jen sama sobě, že jste špatně postupovala.
0x
Ten formulář byl "Rezervace pobytu", nebo něco jako "Dotaz na volné místo"?
POkud něco rezervujete, tak jste projevil závazný zájem. Kdežto u dotazu byste musel ještě upřesnit, že o to máte opravdu zájem.
Proč by to měli potvrzovat? Pokud byly v informacech k rezervaci všechny potřebné údaje, nebo dokonce to byla rezervace elektronická kde jste si vybral nabízený termín, tak nevidím důvod proč to potvrzovat
0x
@aja1946 - Vyplněná rezervace ano, ale žádné písemné potvrzení od nich.
Mají někde obchodní podmínky? Co je v nich ohledně ne/potvrzení rezervace a storna?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.