Nejste přihlášen/a.
Jako každý rok když sháním dovolenou, vyplním nějaké rezervační formuláře českých penzionů a očekávám potvrzení.Jsem si vědoma,že jsem jeden vyplnila do jistého penzionu na Vysočině a i jsem s paní hovořila telefonem, ale nepřišlo mi žádné potvrzení pobytu, pustila jsem to z hlavy a jedu do jiného, odkud mi okamžitě potvrdili příjezd, od tamtěch nemám nic v ruce a teď ode mne požadují storno. Mají šanci? Děkuji.
Řeknu vám to takhle...bez ohledu na obchodní podmínky paní napište, že vzhledem k tomu, že neposlali potvrzení objednávky a propozice, právem jste se domnívala, že na váš zájem nereagovali a rezervaci nepřijali. Napište jim, že jejich vinou jste museli shánět narychlo jinou dovolenou a ať jsou rádi, že nechcete náhradu vy.
To vše ale až potom, co prohlédnete svou spamovou schránku v mailu a budete si absolutně jistá, že potvrzení objednávky neposlali. Pokud ho najdete, tak zaplaťte stornopoplatky a můžete nadávat jen sama sobě, že jste špatně postupovala.
Ten formulář byl "Rezervace pobytu", nebo něco jako "Dotaz na volné místo"?
POkud něco rezervujete, tak jste projevil závazný zájem. Kdežto u dotazu byste musel ještě upřesnit, že o to máte opravdu zájem.
Proč by to měli potvrzovat? Pokud byly v informacech k rezervaci všechny potřebné údaje, nebo dokonce to byla rezervace elektronická kde jste si vybral nabízený termín, tak nevidím důvod proč to potvrzovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.