Nejste přihlášen/a.
Malé věci házíme do sběrných kontejnerů na elektroodpad, velké vozíme do sběrného dvora. Jenže: co se tam jednou přiveze, už nesmí ven. Takže i kdyby se Vám něco hodilo, nemohou Vám to dát.
Jednou jsme ve sběrném dvoře sháněli hořáky ke staršímu typu kombinovaného sporáku. V obchodech se nesehnalo, výrobce napsal, že to už nedělá. Poprosili jsme, zda bychom si ve sběrném dvoře případně mohli toto oddělat. Pán souhlasil, ale stejně jsme potřebnou součástku nenašli. Tak jsme jim přidali celý sporák.
Zeptejte se na bazoši. Občas se tam objeví něco zdarma, za odvoz či za symbolickou cenu. Nebo jinou inzerci. Jaga.
můžu doplnit nevyhazujto.cz/..., taky Annonce zdarma a do 100 korun, fb market zadarmo (i v Aukru jsou věci za odvoz); je pravda, že sledovat to je otrava a elektrotechniky asi spíš v nabídce moc nebude (ale pokud jste z Prahy, můžete si dojít pro svlečku ze sklípkana -:) )
Zdravím.
U nás se tyto věci vozí na sběrný dvůr. Tam si každý může vzít, co chce, zadarmo.
Mělo by to být všude stejné.
Ve sběrných dvorech běžně potkáte lovce, kteří číhají na kořist. Zaměstnanci je obvykle ignorují.
Ale s elektronikou a elektrickými spotřebiči ze sběrných dvorů je trochu problém. Co se ocitne ve sběrném dvoře, to je opravdu na vyhození. Televize, mobily, pračky, klimajednotky, větráky a zaručeně kvalitní aparáty z Lidlu tam raději nechejte. Já jsem ze sběrného dvora použil jednu jedinou věc, krytku na sporákový vypínač s doutnavkou.
A já mám v dílně zánovní vysavač. Ne tedy ze sběrného dvora, ale uklízel jsem u popelnic. Měl vážnou neopravitelnou závadu. Nevysával. Bodejť jo. Vytáhl jsem z něj kouli hnusu a běhá jak o život. Lidé jsou různé...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.