Nejste přihlášen/a.
Já tetování nemusím, ale jedno se mi, na dívčině líbilo. Měla je na vnitřním předloktí ruky. Byla to čárkovaná ležatá osmička, symbol nekonečna. Na jedné straně bylo maličké srdíčko a na druhé straně stopy tlapek. Celé to bylo cca 8cm veliké, jemné a nenápadné. Líbilo by se mi, kdyby to srdíčko bylo červené a tlapky v jiné barvě. A vlastně ještě jedno. Na nártu souhvězdí raka. Znamení raka. také to bylo cca 8cm, na kosti k palci.
Těžko radit, tetování, ač je to nyní modní záležitost je současně hodně osobní. Budete ho nosit celý život, chce to najít motiv, který vás na první dobrou "praští" do mozku a budete vědět, že je to ten pravý. Já bych snad jen doporučila sednout si s nějakým tatérem (a ne řemeslným, ale umělcem, je jich dost) a požádat ho o nějaké návrhy, které udělá jen a výhradně pro vás. Téma mu řeknete a necháte ho pracovat, jistě si něco vyberete.
Tečkování je prima, já mám tak na rameni "mimozemšťana" a je to jemné a krásné. Dělal mi to grafik, který nikdy nedělá cizí návrhy, jen svoje, každé tetování je originál. A o tom to je.
Řeči o tom, jak je tetování neseriozní a znakem nejistoty nechte plavat, je to blbost.
Nějaké vegetariánské menu: květák, mrkev, jablko, pórek, brokolice, vajíčko, kus sýra, jahody...pan tatér z toho vytvoří zajímavý a efektní obraz. Jaga.
Já jsem pravý opak, tedy masožrout. Kdyby mě podobná pitomost s tetováním napadla, dala bych si zobrazit jitrničky, jelítka, tlačenku, pečená žebra a různé jiné dobroty. Každý holt má jiné představy. Jaga.
Vegetarianske potraviny se znaci stylizovanym pismenem V s listkem. To ale jiste vis. Tak si nech vytetovat to.
A jinak. Ty si. hces vazne necha vytetovat neco, co Te poradi nekdo na internetu? Jen tak?
Rozhodně bych byl pro to aby zviremil nedělala hlouposti a o nějakém tetování ani neuvažovala. Tetování je většinou projev puberty a když z ní člověk za několik let vyroste tak toho může litovat, ale to už je pak pozdě. V pubertě si lidí často nedokážou některé věci uvědomit. Mne osobně se jakékoliv tetování nelíbí. Někteří si myslí, že tetováním se zkrášlí, ale ve skutečnosti si myslím, že se tím spíše zhnusí. Pokud chce tazatelka nějak vyjádřit svoje názory na práva zvířat a vegetarianství tak je dost jiných možností jak to dělat. Může např. nosít tryčka s vhodným potiskem, přívěsky s motivy které to vyjádřují atp., ale tetování je to nejhorší co může člověka napadnout. Je to každého věc, ale doporučuji se nad tím pořádně zamyslet. Jsou to moje názory na to a rozhodně nemám v úmyslu tím nikoho kdo je potetovaný nebo chce do toho jít jakkoliv urážet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.