Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co nakupujete na Aliexpressu?

Od: kanarek odpovědí: 8 změna:

Zajimalo by mě co nakupujete na aliexpressu - co se tam vyplati koupit, nějake tipy na dobre veci a vychytavky ...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ochranné sklo na mobil, pouzdro, obal na tablet. Tady mě stojí sklo 500,- (dobře, v obchodě, kde jsem kupovala mobil, jinde možná o něco méně), na Aliexpressu za dolar nebo dva. Kupuju tam hlavně věci, které i koupené tady by byly odtamtud.

priklad11*
hodnocení

0x

Teď naposledy uhlíky do okružní pily. Tady dva kusy za 150 Kč i dražší, z Číny 10 kusů za 45 Kč.

Stačí se podívat na ty ceny za náhradní dil

nahradni-uhliky.cz/...

priklad11*

Bez tohu všechny tyto uhlíky objednávají v Číně

hodnocení

0x

Zcela upřímně nic... *nevi*

hodnocení

0x
Vše do auta, různé vychytávky a teď třeba FM transmitter cena 250kc úplně ten samý v Alze 480kc

hodnocení

0x

Naposledy jsem si tam koupil malou 3D tiskárnu.

etana*
hodnocení

0x

Nic, stačí, co sem čínského tahají obchodníci, už tak je toho až moc. Zbytečné krámy z umělé hmoty (existují jedinci, co si fakt z Číny extra objednávají sponky do vlasů, aby ušetřili) se snažím nekupovat vůbec.

itguru*
hodnocení

0x

Obaly na telefon, pásek na chytré hodinky, skla na telefon, různé přívěsky na klíče a takový blbosti. Ventilky na duše, solničku a pepřenku,gumové značky na sklinky od vína, podtácky pod sklinky, hračky pro kočku a psa, magnetky, květináče na malé kytky, i univerzální ovladač pro starou tv jsem tam koupil, gumové značky na kabel od mobilu, gumové držáky kabelů na stůl

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]