Ochranné sklo na mobil, pouzdro, obal na tablet. Tady mě stojí sklo 500,- (dobře, v obchodě, kde jsem kupovala mobil, jinde možná o něco méně), na Aliexpressu za dolar nebo dva. Kupuju tam hlavně věci, které i koupené tady by byly odtamtud.
Nic, stačí, co sem čínského tahají obchodníci, už tak je toho až moc. Zbytečné krámy z umělé hmoty (existují jedinci, co si fakt z Číny extra objednávají sponky do vlasů, aby ušetřili) se snažím nekupovat vůbec.
Obaly na telefon, pásek na chytré hodinky, skla na telefon, různé přívěsky na klíče a takový blbosti. Ventilky na duše, solničku a pepřenku,gumové značky na sklinky od vína, podtácky pod sklinky, hračky pro kočku a psa, magnetky, květináče na malé kytky, i univerzální ovladač pro starou tv jsem tam koupil, gumové značky na kabel od mobilu, gumové držáky kabelů na stůl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.