Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co navštívit v Českém Švýcarsku?

Od: makreb odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, chtěl bych navštívit pěšky České Švýcarsko. Chtěl bych vidět Pravcickou bránu, Mariinu vyhlídku a Labské pískovce. Chtěl bych tam strávit 4 dny, co byste mi doporučili za další přírodní krásy? A kde přespat se stanem? V nějakém kempu?
Děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dnes na ČT2 v 18:15 je České Švýcarsko s Bartoškou a Donutilem. Snad bude pořad pro vás inspirací.

liska5
hodnocení

1x

Soutěsky na loďkách. A jestli bude čas, přidejte si Děčínský Sněžník a Tiské stěny. Jsou to úplně jiné pískovce, takové komorní a ne tak zarostlé a zalidněné, jako České Švýcarsko.

liska5

K té Edmundově soutěsce s sestoupí od parkoviště U Vodopádu.

djdjd
hodnocení

A lze si postavit stan, kde se mi zlíbí, nebo musím do kempu? Viděla jsem na ytb video a tam si ho stavili, kde se jim zalíbilo.

asd1
hodnocení

0x

Na co stan? jen zbytečná zátěž... A provokuje ochranáře ;) Tj. stan = spíš kemp..

Brána a soutěsky lodičky - miliony lidí, těžce komerční. Radši mimo sezonu a ještě když je hnusně...

Přírodních krás je spousta, vem mapu a prohlídni si to.. Mariina vyhl., Rudolfův kámen, žlutá modrá na sever Černá brána, po D straně Zadní Jetřichovice, Hlubokým dolem Šaunštejn + Malá pravčická, pak Pravčická, Janov, Labská stráň, vyhl. Belveder, dolu na přívoz Dolní žleb (jestli jezdí) a můžeš pokračovat Sněžník Tisá.. Nebo Hřensko a do Saska, tam je toho spousta pěknýho..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]