Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat, kde bych se dobře seznámil s nějakou holkou (v téhle době) přál bych si najít nějakou přítelkyni.
Jezdím na kole, tak mám někde oslovit? nevím jak a ani nevím kde bych nějakou potkal.
Budu vděčný za kvalitní komentáře. DÍKY MOC
Oslovit na kole?..."Uhni, jedu!"
Asi to bude chtít zájmy ještě další. Zjisti si, kde v okolí fungují oddíly, kluby, sbory, kroužky, soubory, ...kde se vyskytují dívky. Navštěvuj akce, kde se s dívkami setkáš určitě, od svateb přes treninky, závody, exkurse, přednášky,.. až po turistické pochody. Můžeš si udělat kurz a jet na tábor, jako instruktor.
Ti nevim, čéče. Zamlada jsem z kola málem neslezl, ale dle mých zkušeností jako kočkolap tenhle dopravní prostředek nefunguje a komunikaci rovněž zrovna neusnadňuje. Takže jsem se musel snížit na úroveň běžných smrtelnic a seznamoval se při jiných sportovních a kulturních aktivitách. Paradoxně jsem byl úspěšnější třeba v bazénu, kde má člověk tři čtvrtiny času pod vodou .
...kde má člověk tři čtvrtiny času hlavu pod vodou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.