Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde si najít holku ?

Od: livrt odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, kde bych se dobře seznámil s nějakou holkou (v téhle době) přál bych si najít nějakou přítelkyni.

Jezdím na kole, tak mám někde oslovit? nevím jak a ani nevím kde bych nějakou potkal.

Budu vděčný za kvalitní komentáře. DÍKY MOC

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Oslovit na kole?..."Uhni, jedu!"

Asi to bude chtít zájmy ještě další. Zjisti si, kde v okolí fungují oddíly, kluby, sbory, kroužky, soubory, ...kde se vyskytují dívky. Navštěvuj akce, kde se s dívkami setkáš určitě, od svateb přes treninky, závody, exkurse, přednášky,.. až po turistické pochody. Můžeš si udělat kurz a jet na tábor, jako instruktor.

belpir
hodnocení

0x
Nejlépe se seznámíš ve společnosti s více lidmi (parta, sport, výlet, brigáda... aj.) . Tam komunikace plyne sama.

hodnocení

0x
V dnešní době se už většina lidí seznamuje hlavně online, protože je to rychle a jednoduché. Hlavně teda ve velkých městech mohu doporučit Tinder, který na seznámení funguje (ať už člověk hledá cokoliv). Případně Badoo ještě taky celkem funguje. Jen, pokud hledáte něco vážnějšího, to bude chtít větší trpělivost...
livrt
Hlavně ne online prosím :D
V dnešní době už na tom nevidím nic špatného, hlavně pokud není žádná příležitost venku.
Hodně cestuji, např. teď jsem celou zimu strávil v Asii a díky online aplikacím jsem měl možnost poznat mnoho místních lidí, takže bych to určitě nezatracoval. Dneska se tak seznamuje každý druhý pár...

hodnocení

0x

Třeba u vody, nebo na taneční zábavě.

hodnocení

0x

Když na tom kole trošku víc flákneš o zem, tak uvidíš holek plný barák, ale rozhodně to není nabádání k neopatrnosti. *stop*

Jen koukej kolem sebe. Hlavně poblíž VŠ kolejí a středních škol. Pozvi na oběd a hned máš dost času poklábosit.*vtip*

livrt
hodnocení

poraďte, jak nejlépe bych to mohl spojit s jízdou na kole. díky

Čekej před nějakým větším servisem kol a koukej, zda půjde nějaká holčina s kolem :). Tohle se normálně hledá online a pak vyrazíte na cestu.

liska5

Pak nějakou cyklodovolenou od cestovky.

hodnocení

0x

Ti nevim, čéče. Zamlada jsem z kola málem neslezl, ale dle mých zkušeností jako kočkolap tenhle dopravní prostředek nefunguje a komunikaci rovněž zrovna neusnadňuje. Takže jsem se musel snížit na úroveň běžných smrtelnic a seznamoval se při jiných sportovních a kulturních aktivitách. Paradoxně jsem byl úspěšnější třeba v bazénu, kde má člověk tři čtvrtiny času pod vodou *sok*.

doplněno 14.07.20 06:02:

...kde má člověk tři čtvrtiny času hlavu pod vodou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]