Nejste přihlášen/a.
Je tu někdo, kdo se vrátil teď z letecké dovolené v Řecku? Jak je to s namátkovým testováním na covid-19, jaké lidi si vybírají a jak to probíhá? Mám panickou hrůzu z výtěrů v krku, nenechám si je udělat, zvracím u toho a mám z toho opravdu trauma. Dovolenou jsme však zakoupili ještě před tím, než namátkové testování bylo vyhlášeno.
Je možné si nechat udělat test na koronavirus v ČR z krve a v případě náhodného výběru na test z krku v Řecku předložit svoji zprávu o negativním testu? Bude mi to akceptováno?
Rodiče jsou aktuálně.
Před vstupem do země, je třeba vyplnit dotazník a cestující obdrží QR kód. Tyhle kódy se nějak losují a "výherci" podstupují test výtěrem z krku. Nelze říci, že by si vybírali nějak cíleně. V novinách psali, že z prvního letadla na Krétu testovali cca polovinu. Neptal jsem se rodičů kolik z jejich letu, ale vím, že zrovna otec byl jedním z "výherců".
Nechat se testovat doma je zbytečné, Řekové aplikují vlastní testy. Krom toho mám dojem, že se u nás dělají pouze stěry, takže byste musela podstoupit neoblíbenou proceduru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.