Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kto to je

Od: adelka44 odpovědí: 3 změna:
Neviete kto spravil a co znamenaju, tieto taniere, je to s Čiech, aky maju vyznam? Dekuji.
Kto to je
Kto to je #2
Kto to je #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ten prostřední talíř velmi pravděpodobně nepatří k těm dvěma ostatním, které patří do jiné "série". Jeho původ je pravděpodobně v Německu a nejedná se o žádnou starožitnost, pochází nejspíš ze 70. let 20. století.

Víc se mi zjistit nepodařilo.

adelka33
hodnocení

Dekuji, pátram po autorovi, napadlo mi, ci to neni okultné, asi to dam preč z bytu, uz dlhsie sa nam nedari, vyhodila som vsetko africké a vsetky jezibaby. Podla nalepky na jednom taliri to bylo vyrobene v Cechách. Já vím, moc to na okultný predmet nevypadá, ale aj tak...a dekuji.

hodnocení

0x

Také bych to odhadoval na německo- holandský původ , 2. polvina 20. století.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]