Nejste přihlášen/a.
od dubna jsem u nové zdrav. pojišťovny. Zjistila jsem, že proplácí screening vývojových vad, za který jsem zaplatila něco přes tisíc korun. Jenže na dokladu je datum, které je březnové a to mi neproplatí. Doktor mi nový doklad vystavit nedokáže. Mám chuť datum přepsat a upravit tak, aby mi doklad uznali. Co myslíte? Ve hře je tisíc korun, tak nevím. Běžně "nepodvádím"
Asi bych byla ráda, že test dobře dopadl (předpokládám). My zase platili několik tisíc za očkování, které po pár měsících začali proplácet Na každého padne holt něco. Buďme rádi, že jsou děti zdravé - jak já říkám - to jsou náklady, kterých nelze litovat. Valnou většinu našich peněz utratíme za daleko větší "hovadiny"
Jsou to skvěle investované prostředky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.