Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikost šátku na nošení

Od: matylda22 odpovědí: 4 změna:
Prosím o radu zkušené
Vybírám první šátek, podle tabulek na internetu mi vychází koupit velikost 5 (mám velikost 38 a 172cm). Mám vyhlédnutý Lenny lamb, takze velikost 5 má mít 4,2m. - bude mi to stacit na základní úvazy? Ještě jsem koukala na šátky Manduca, ktere mají univerzální delku 5,5m a prijde mi to jako velky rozdíl.
Za odpovědi moc děkuju
doplněno 11.07.20 15:37: Myšlen šátek na nošení dětí..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Záleží na tom, co nebo koho budete v šátku nosit. Dcera v šátku odnosila tři děti, ale byla napřed na školení, všechno je u toho přesně dané a nic se nemůže nechat náhodě. Materiálem nemůže být jakýkoliv kus hadru. Koupila tenkrát šátek už hotový k tomuto účelu určený.

hodnocení

2x

Nedávno jsem viděla paní, která nesla na šátku snad dvouleté dítě, shrbená, nohy dítěti lezly - otřesný pohled, čekala jsem, že dítě vypadne. Snad vám poradí někdo líp. Prostě s nošením větších dětí se to často přehání.

111®
hodnocení

0x

já mám pod "šátkem na nošení" představu, že se jedná šátek na hlavu. 5,5m by bylo tak na turban..

hodnocení

0x

Pokud máte Fb, přidejte se do skupiny : Nosíme děti

Je tam víc jak 68 tisíc členů. Těch skupin je na Fb víc, stačí zadat do vyhledávače.

O této skupině

Popis

NOSÍME DĚTI je poradní skupina jejímž cílem je spojovat rodiče, prarodiče, pěstouny, prostě všechny, kteří chtějí nosit své děti a chtějí jít kontaktní cestou výchovy. Nalezneš zde pomoc s výběrem vhodného šátku nebo nosítka, konzultace ohledně úvazů, nastavení nosítek, mnoho užitečných informací, odborných studií a článků, ale hlavně podporu, empatický přístup a povzbuzení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]