Nejste přihlášen/a.
Vybírám první šátek, podle tabulek na internetu mi vychází koupit velikost 5 (mám velikost 38 a 172cm). Mám vyhlédnutý Lenny lamb, takze velikost 5 má mít 4,2m. - bude mi to stacit na základní úvazy? Ještě jsem koukala na šátky Manduca, ktere mají univerzální delku 5,5m a prijde mi to jako velky rozdíl.
Za odpovědi moc děkuju
doplněno 11.07.20 15:37: Myšlen šátek na nošení dětí..
2x
Záleží na tom, co nebo koho budete v šátku nosit. Dcera v šátku odnosila tři děti, ale byla napřed na školení, všechno je u toho přesně dané a nic se nemůže nechat náhodě. Materiálem nemůže být jakýkoliv kus hadru. Koupila tenkrát šátek už hotový k tomuto účelu určený.
0x
já mám pod "šátkem na nošení" představu, že se jedná šátek na hlavu. 5,5m by bylo tak na turban..
0x
Pokud máte Fb, přidejte se do skupiny : Nosíme děti
Je tam víc jak 68 tisíc členů. Těch skupin je na Fb víc, stačí zadat do vyhledávače.
O této skupině
Popis
NOSÍME DĚTI je poradní skupina jejímž cílem je spojovat rodiče, prarodiče, pěstouny, prostě všechny, kteří chtějí nosit své děti a chtějí jít kontaktní cestou výchovy. Nalezneš zde pomoc s výběrem vhodného šátku nebo nosítka, konzultace ohledně úvazů, nastavení nosítek, mnoho užitečných informací, odborných studií a článků, ale hlavně podporu, empatický přístup a povzbuzení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.