Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna kolenního kloubu

Od: 2810* odpovědí: 5 změna:

nemá prosím někdo zkušenost s ortopedií v Praze Na Homolce? Zajímá mě jak dlouhá je čekací doba na TEP kolene. V našem městě řekl pan primář, u kterého jsme byli na konzultaci, že by manžel čekal až 1 rok. Má artrozu 4 stupně a velké bolesti. Děkuji za odpovědi Jarka

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

S tou Homolkou neporadim. Mojí mámě to dělali ve Vojenské ve Střešovicích (pojišťovnu má VZP). Obě kolena jí dělal primář ortopedie s odstupem 2,5 let. Každý rok chodí na kontrolu a vše je OK. Na tu operaci druhého kolene se objednávála při propouštění po operaci toho prvního, ale 2x jí to odložili. Tak ty čekací doby asi budou spíš delší. Na tom druhém byla před 15 lety. Ale pravda je, že jí primář řekl, že to bylo za minutu dvanáct, aby to tam vůbec šlo uchytit. Nebyla to ale její vina. Odložení bylo z jejich strany. Je to 14 dní co byla na kontrole.

hodnocení

0x

S Homolkou taky neporadím. Mně dělali koleno v Pardubicích, čekací doba byla tou dobou kolem 1,5 roku.

Dneska se termíny operací vzhledem ke karanténě a výpadku posunuly, obávám se, aby to netrvalo ještě déle. Jaga.

hodnocení

0x

Jděte do Berouna, je tam perfektní péče, rhb. i strava i ubytování, nemocnice patří Řekům, čekací doba je krátká.

hodnocení

0x

Homolku neznám, ale do Hořovické nemocnice na výměny kloubů jezdí pacinti opravdu zdaleka. Byl tam i manžel s kyčlem, pak rehabilitace v Berouně a výsledek perfektní.

liska5
hodnocení

0x

Tu u nás ve slezském pohraničí se čeká nejmíň třičtvrtě roku. Teď po koroně to bude určitě déle. Zkuste obtelefonovat ortopedie, co mají dobré reference. Já taky byla / kyčle/, kam spádově nepatřím, v jiném kraji, a vůbec nikdo se nedivil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]