Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemám potvrzení o zdravotní způsobilosti na tábor

Od: dana* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, dcera jede v nedělu na tábor a potvrzení o zdravotní způsobilosti máme už 2,5 roku. Samozřejmě bylo nezodpovědné nechat tyto věci na poslední chvíli, ale nějak sme měli práci a na toto nebyl čas. Doktor už v pátek neordynuje takže je pozdě. Myslíte si, že dceru na tábor pustí? Já si zase říkám, že raději půl roku staré než žádné. Jsem zoufalá, takže budu ráda za každou odpověď

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkuste se u odjezdu domluvit, že pošlete nové potvrzení dodatečně. Jak jsem koukala, může být staré nejdéle 2 roky, pokud se nezměnil zdravotní stav dcery, mohlo by to projít. V pondělí byste zašla k pediatrovi a nechala si vystavit nové a hned odeslala.

vitalia.cz/...

asd1
hodnocení

0x

Ptej se vedoucích. Může jim stačit čestné prohlášení, příp. pokud ne tak zkus pohotovost.

pb®
hodnocení

0x
Záleží na vedoucích, třeba syn chodí celý rok do oddílu a pak jedou na tábor, tedy se všichni znají a každý týden se schází. V nejhorším dovezete dceru na tábor v pondělí.

hodnocení

0x

Pletete si čísla. Kdyby bylo potvrzení staré půl roku, snad by se ještě dalo použít. I když, ten koronavir, ta divná doba je proti. Potvrzení by nemělo být starší 3 dnů.

Proč ale píšete na jednom místě o potvrzení starém půl roku a na jiném místě, že je staré 2,5 roku. V tomto případě už nemá platnost, za 2,5 roku se toho hodně změní. Měli jste méně pracovat a víc přemýšlet, co všechno s sebou.

Jezdila jsem na tábor 10 let a děti bez potvrzení o bezinfekčnosti jsme nemohli vzít. Rodiče s dítětem zašli k lékaři nejbližší ordinační den a pak ho na tábor za ostatními dovezli sami. Pro Vás tedy v pondělí. Když zajdete hned ráno mezi prvními, vše bude sbalené, naložíte to a dcera klidně už na oběd může být na táboře. Záleží, samozřejmě, na vzdálenosti. Jaga.

Něco jiného je tábor, kde se všichni znají, vedoucí i děti a spolupracují společně během celého roku. A něco jiného děti nahodilé, z různých koutů, které se neznají. Nikdo nemůže vědět, co se tam přenese. Jenom lékař.

pb®
Těch papírů je několik. Potvrzení o bezinfekčnosti podepsané rodiči v den odjezdu a potvrzení od lékaře, že má dítě vše potřebná očkování a to má platnost 2 roky.

babajaga® ale bezinfekčnost je něco jiného, než zdravotní způsobilost *nevi* bezinfekčnost vyplňují a podepisují rodiče a tam je platnost pár dní (tuším max. 3, ale tím si nejsem jista, já ho vypisuji v den odjezdu). zdravotní způsobilost potvrzuje lékař a ta dříve měla platnost rok, ale pak byla prodloužená na dva roky. každopádně dva a půl roku je opravdu hodně, tam už je limit překročený.

Lesi, máte pravdu, trochu jsem to pomotala. *uspech*

hodnocení

0x

Zkusil bych se domluvit na dodatečném doručení potvrzení. Hned pondělí (nebo kdy lékař ordinuje) naklusat k lékaři a doručit jej do tábora obratem osobně. K vystavení potvrzení nemusí být dítě s vámi. Nejpodstatnější je potvrzení o bezinfekčnosti, to nezapomeňte.

Jinak mě docela zaráží platnost toho posudku - my jsme měli v posledních letech vždy na 1 rok.

Takhle to dopadá, když si neobnovím stránku před odpovědí. Omlouvám se za duplicitní post.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]