Nejste přihlášen/a.
Pletete si čísla. Kdyby bylo potvrzení staré půl roku, snad by se ještě dalo použít. I když, ten koronavir, ta divná doba je proti. Potvrzení by nemělo být starší 3 dnů.
Proč ale píšete na jednom místě o potvrzení starém půl roku a na jiném místě, že je staré 2,5 roku. V tomto případě už nemá platnost, za 2,5 roku se toho hodně změní. Měli jste méně pracovat a víc přemýšlet, co všechno s sebou.
Jezdila jsem na tábor 10 let a děti bez potvrzení o bezinfekčnosti jsme nemohli vzít. Rodiče s dítětem zašli k lékaři nejbližší ordinační den a pak ho na tábor za ostatními dovezli sami. Pro Vás tedy v pondělí. Když zajdete hned ráno mezi prvními, vše bude sbalené, naložíte to a dcera klidně už na oběd může být na táboře. Záleží, samozřejmě, na vzdálenosti. Jaga.
Něco jiného je tábor, kde se všichni znají, vedoucí i děti a spolupracují společně během celého roku. A něco jiného děti nahodilé, z různých koutů, které se neznají. Nikdo nemůže vědět, co se tam přenese. Jenom lékař.
babajaga® ale bezinfekčnost je něco jiného, než zdravotní způsobilost bezinfekčnost vyplňují a podepisují rodiče a tam je platnost pár dní (tuším max. 3, ale tím si nejsem jista, já ho vypisuji v den odjezdu). zdravotní způsobilost potvrzuje lékař a ta dříve měla platnost rok, ale pak byla prodloužená na dva roky. každopádně dva a půl roku je opravdu hodně, tam už je limit překročený.
Zkusil bych se domluvit na dodatečném doručení potvrzení. Hned pondělí (nebo kdy lékař ordinuje) naklusat k lékaři a doručit jej do tábora obratem osobně. K vystavení potvrzení nemusí být dítě s vámi. Nejpodstatnější je potvrzení o bezinfekčnosti, to nezapomeňte.
Jinak mě docela zaráží platnost toho posudku - my jsme měli v posledních letech vždy na 1 rok.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.