Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psychosomatické bolesti

Od: kiki2306* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den.trpím psychosomatickými bolestmi různého původu a moc bych potřebovala poradit jestli někdo nebo něco mi může pomoct se jich zbavit nebo aspoň je zmírnit?trpím bolestmi už čtyři roky a spíše se to zhoršuje než zlepšuje. antidepresiva jsem užívala dlouhodobě a nic.navštěvovala jsem i psychoterapeuta a také mi to moc nepomohlo.moc dekuji předem za radu nebo pomoc

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nensy*
hodnocení

0x
KIKI-Obrat se ve sém bydlišti v nemocnici na centrum bolesti tam by ti měli pomoci.:)I tvuj ošetřujici lékař by ti měl poradit kde hledat cenrtum bolesti:)hodně pořízeni ti přeji i já dochazim u nas.SO.
kiki2306*
hodnocení

*palec*Děkuji za radu,zkusím to snad mi to pomůže.Jsem ochotná vyzkoušet už všechno co by mohlo pomoct!

Je zvlaštní,že mi to moje ošetřující doktorka ještě nenabídla.

Taky ti moc přeju ať se bolestí zbavíš vím co to je za trápení.

Ještě jednou díky*palec*

al bunda*
Pro některé doktory jsou pacienti totéž, co pro zedníka cihla.
nensy*
AL BUNDA*hej*Tak to je naprostá pravda*hej*dávam přiklad u mě ponechana rouška při operaci srdce*plac*SO.
kiki2306*
hodnocení

No jo,už aby se začali věnovat nám pacientům a ne bodům za které mají prachy!Zatím jsme pro ně jen marodi co je zdržujou od kafe!Věřím,že všichni nejsou stejní a i dobří lidští doktoři se najdou,ale mělo by jich být víc!Snad se to někdy zlepší to naše zdravotnictví.:)
nensy*
kiki2306-Tak toho bohdá nebude toho se jen tak nedočkame*plac*podle mě je to ještě horší než bylo*plac*doktoři nemaji cit.Nechapu co se ted děje*nevi*mam hodně špatné skušenosti.SO.

karla*
hodnocení

0x

Ahoj Kiki, moje kamaradka trpela hrozne psych.bolesti, dokonce z toho mela atopicky ekzem. Zkousela uplne vsechno bez uspechu. Nakonec zkusila formu energie Reiki a vsechno se jakoby zazrakem ztratilo.. Nema ani silene stavy, ani depky a ekzem pomalu ale jiste odchazi.. Zkus ji kontaktovat eva.janouchova@seznam.cz

Treba to vyjde, drzim palce.

kiki2306*
Ahoj Karlo,děkuji za radu.Jsem na tom tak,že jsem snad vyzkoušela všechno,ale je fakt,že Reiki ne.Tvé kamarádce určitě napíšu a snad to pomůže.Ještě jednou moc díky.Pa

hodnocení

0x
Otázka je to již starší - doporučuji odebrání na TSH - pravděpodobně by mohl být problém ve fci štítné žlázy... Endokrinolog je vaším pomocníkem.
kiki2306*
ahoj strejci,taky ti děkuji za radu,ale na vyšetření štítné žlazy jsem už byla a je díky bohu v pořádku.
nensy*
kiki2306- STREJC dobře radi*hej*mě našli nález na štitné žláze. Nasadili mě i léky.I já jsem skoušela hledat a našla, opravdu mužu říc našla, jedná se o ALOE VERA.*palec*neduvěřovala jsem, ale dneska mužu říc že nemám boleleti*hej*a to jsem běhala po všech čertech*plac* skus to opravdu možná pomuže i tobě.SO.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]