Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chatka u Lipna s. o. s

Od: petras* odpovědí: 5 změna:
Dobrý večer, dá se najít někde chata, pronájem chaty na Lipně... Srpen první dva týdny, 2 dospělý a 2 děti.
Nebo je to beznadějný v této době něco najít? Nejde o penzion ale chatu
Díky moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kimbert*
hodnocení

3x

Minuta hledání a třeba tady e-chalupy.cz/... ,vlevo volné termíny ,podle vašeho požadavku by jste termín musel posunout o týden,záleží teda ale kolik by jste chtěl zaplatit,my jsme objednávali v lednu za polovic...hold už je sezona no a do toho covid ,takže ceny šly nahoru..Jinak chat je tam mnohem více stačí napsat Lipno..

id
hodnocení

2x

Nevím kde hledáte, ale např. České hory nabízí chaty pro více osob a mnoho apartmánů pro jednotlivé rodiny.

ceskehory.cz/...

No jo, ale am nepíší nic o om že by chaty byly volné...

Rumíčku, v tom přehledu je všechno, i ceny, kontakty. Takže stačí vymačkat číslo a zeptat se, zda např. od 5. 8. mají týden volno pro 3 osoby. Konec. Nemusí se přece každý vodit za ručičku.

Dost mě tuhle naštvalo: v časopise byla soutěž. Český herec a 2 názvy dvou filmů: A a B. Otázka zněla: v kterém z těchto filmů hrál herec hlavní roli? Na netu hned otázka nějaké paní, která se chtěla zapojit do slosování. A ptala se - který film to je? Když má přístup na net, jakože má, stačí si dát do vyhledávače a za chvilku má výsledek.

Ale někteří lidé jsou jako ovce a musí se jim všechno předložit až pod nos. Jaga.

hodnocení

0x

Já to řešil tak, že jsem zavolal na infocentrum na Lipně, zeptal se jich na jejich doporučení, zdali mají přehled o dostupnosti na určité datum a byl jsem překvapen množstvím informací, které jsem dostal.

Ale to byl rok 2016

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]