Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Esence saturejky - kde ji lze koupit?

Od: saturejka odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

na internetu se maminka dozvěděla, že esence saturejky pomáhá při křečech ve střevech, kterými trpí.

Bohužel v žádné lékárně nám neporadili, kde ji získat, snad jen čaj, ale ten zase už na křeče moc nepomáhá. Co ty kapky, nevíte někdo, kde se dají koupit?

Děkuji všem za případné rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já takto sháněla kapky z černého topolu, a podařilo se mi to ve zdravé výživě. Tak jestli někde v blízkosti je, tak to zkuste. Nebo bylinkové obchody. Na mě v lékárně koukali divně, cože to chci... Je to v malých lahvičkách. Nevím tedy ta saturejka, ale myslím, že to bude podobné.

papene*

*cteni*Zkuste se podívat zde : e-namaste.cz/...

stafan*
hodnocení

0x
kytka*

Koupíte v dobrých lékárnách a i v bio obchodech.

malvinka*
hodnocení

0x

Pokud byste netrvala přímo na saturejce, tak na optimalizaci rovnováhy střevní mikrofľory je vhodný tento přípravek.

SHUNTHI _ Gastric tea . Žaludeční čaj k pročištění trávícího ústrojí s tradiční bylinnou kombinací "Triphala" . Ulevuje při bolestech břicha, žaludečních potížích a střevních kolikách . Pomáhá při obtížném vyprazdňování, zácpě a nadýmání . Podporuje dobré trávení a upravuje zažívání při střevních poruchách . Přispívá k udržení zdravé střevní flóry a odstraňuje parazitující mikroorganizmy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]