Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Insolvenční správce nereaguje

Od: p66® odpovědí: 1 změna:

Co mám dělat, když jsem do února 2020 platil insolvenci a zaměstnavatel mi neustále i v současné době / 7 měsíc 2020 / z platu strhává dlužnou částku. K soudu jsem dal podmět, ale také mi neodpovídá. Můj insolvenční správce rovněž se mnou nekomunikuje ani mobilně nebo e-mailem. Jsem samoživitel a měsíčně mi zůstává na živobití cca. 8 000,- Kč. Prosím o radu, kde jsem udělal chybu, že nemám nikde odvolání. Předem děkuji za sdíléní mého problému.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

4x

Chápu to správně, že v únoru byla poslední splátka? Pak je třeba se podívat do usnesení o SCHVÁLENÍ oddlužení. Tam by mělo být napsáno, že oddlužení je od -do- Nebo se tam asi píše o 60ti splátkách atd. Na základě toho usnesení dojdete za zaměstnavatelem a vyzvete ho, aby Vám přestal strhávat peníze.

Kfyž tak mi do sz napište Vaše nacionale, podívám se na Vás do rejstříku a poradím třeba něco více.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]