Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhlé problémy s močovým traktem

Od: gibbs odpovědí: 4 změna:

Zdravím. Nedávno mi začali problémy s močovým traktem a mám už objednanou urologii, ale prý kvůli nějakým opatřením mi vyšetření vyšlo až na příští týden a tak jsem se chtěl poradit, co by to mohlo být a jestli mám prostě rovnou skočit na pohotovost.

Tak před týdnem jsem si všiml, že mám poněkud slabší a více zabarvený proud. Protože barva byla ještě v pořádku jsem si prostě myslel, že si ještě zvykám na léto (běžně se mi stává, že si na vyšší teplotu prostě hned nezvyknu) a budu muset pít víc než normálně. Proud se ale nevrátil do normálu, i když barva ano. Dnes ráno jsem se vzbudil a měl jsem pocit, že tam dole je nějak vlhko. Nepomočil jsem se, ale měl jsem spodní prádlo na několika místech vlhké. A pot smrdí jinak, takže to musela být moč. V tu chvíli jsem se začal trochu bát, že ve dvaceti mám problémy s prostatou. Tak jsem se zvedl, že si dojdu pro snídani, protáhl jsem se, zatl břišní svaly a v tu chvíli mě řízlo od pupíku až po rozkrok. Jakmile jsem se uvolnil to přestalo, ale když jsem opatrně zatáhl znovu se bolest znovu ozvala. Když jsem si potom došel na malou mě měchýř pálil jak čert. Jinak se mi nic neděje. Mohu se volně pohybovat bez náznaku bolesti a nic mě ani netlačí, ale když zatnu břišáky mě řeže celý podbřišek a taky mě pálí při močení. Navíc na spodním prádle občas nacházim mokré skvrny a na záchod chodím trochu moc často.

Mohlo by to být něco vážnějšího? Mám čekat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Zánět močových cest. Chce to antibiotika.

doplněno 07.07.20 16:06:

Jestli se to pořádně rozjede, tak jste na pohotovosti s bolestmi do půl hodiny a nebudete se muset nikde ptát.

gibbs
hodnocení

Asi. Může se nějak zhoršit do pondělí? Bude protahování hodně vadit?

hodnocení

0x
Možná i něco s ledvinami...
gibbs
hodnocení

To mě taky napadlo, ale moc tomu nenasvědčuje. Moč je sice více zabarvená, ale nevychyluje se z normálního spektra (při potížich s ledvinami je prý více dohněda). Navíc se nijak neprojevují problémy s filtrací.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]