Nejste přihlášen/a.
Něco podobného muset sledovat před návštěvou lékaře, vypadnu jako cukrář /promiň, MIlane/ a klidně i s návleky na nohou. Před návštěvou lékaře bych měla být klidná, dobře naložená, abych vyšetření zvládla. A ne podobné hrůzy.
Nenapadlo omezenou sestru, že do čekárny k lékaři chodí i děti? Třeba ne přímo k lékaři, ale rodiče mohou doprovodit.
Opravdu se mi zdá, že svět se v (_!_) obrací. Jaga.
Při jedné návštěvě nefrologie jsem velmi dlouho čekala. V televizi v čekárně běžel český film, z televize, ne z CD. Bylo to s Kopeckým a Bohdalkou a všichni v čekárně jsme se prohýbali smíchy. A když mě sestra zavolala, abych šla dál, bylo mi docela líto, že přijdu o závěr.
No,Boose znám dva. Jeden byl,tuším,rakouský šlechtic a politik,zemřel začátkem minulého století,takže hledejte v historických filmech. Druhý Boos je sportovec,snad hokejista,takže hledejte i ve filmech se sportovní tématikou... Tomu by odpovídala i ta činka..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.