Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za film a jak se jmenuje?

Od: houbes* odpovědí: 5 změna:
Teď náhodou jsem shlédl kousek filmu v čekárně u doktora. Hrdina je asi ve vězení a klečí na kolenou chlap asi boos mu řekne klekni na kolena buzno a teď mi ho vykouříš a řekni, že to chceš. Boos drží břitvu a hrdina mu uřízne penis potom ho škrtí hlavu mu dá na činku a kolem činky mu pustí na krk. Když jsem to řekl sestře co to tam pouštite za filmy? A ona pardon já tam dala jinou kazetu ;)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Něco podobného muset sledovat před návštěvou lékaře, vypadnu jako cukrář /promiň, MIlane/ a klidně i s návleky na nohou. Před návštěvou lékaře bych měla být klidná, dobře naložená, abych vyšetření zvládla. A ne podobné hrůzy.

Nenapadlo omezenou sestru, že do čekárny k lékaři chodí i děti? Třeba ne přímo k lékaři, ale rodiče mohou doprovodit.

Opravdu se mi zdá, že svět se v (_!_) obrací. Jaga.

Při jedné návštěvě nefrologie jsem velmi dlouho čekala. V televizi v čekárně běžel český film, z televize, ne z CD. Bylo to s Kopeckým a Bohdalkou a všichni v čekárně jsme se prohýbali smíchy. A když mě sestra zavolala, abych šla dál, bylo mi docela líto, že přijdu o závěr. ;)

houbes*
hodnocení

Sestra se omlouvala a povidala mi a co byste tam chtěl pustit? A já tak potom co jsem viděl tak nějakou pohádku :) pak ji povídám tak nějaké dokumenty o přírodě, no to tady nemáme odpověděla..

berger*
hodnocení

0x

No,Boose znám dva. Jeden byl,tuším,rakouský šlechtic a politik,zemřel začátkem minulého století,takže hledejte v historických filmech. Druhý Boos je sportovec,snad hokejista,takže hledejte i ve filmech se sportovní tématikou... Tomu by odpovídala i ta činka..*smich*

houbes*
hodnocení

Psal jsem to rychle boose jsem myslel šéfa gengu ve vězení a hrdinou toho co ve filmu hraje hlavní roli. Film měl český dabing bez titulek .

houbes*
hodnocení

Tak jsem ten film našel.

youtu.be/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]