Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pálení při močení

Od: problemcz odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, když se jdu vymočit vždy mě pálí. Nevíte čím by to mohlo být? Nemám žádný hnus bebo kalnou moč.
Děkuji
doplněno 05.07.20 17:47: Hnis ne hnus, automatická oprava

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

6x

Zánět močové trubice, který mohou způsobit nejen bakterie, ale i kvasinky nebo ho vyvolá močový písek či ostré koření .. Každopádně zvyšte ihned příjem tekutin - čistá voda, ideálně urologický čaj. Dobré je koupit si Rovatinex a před jídlem si dát pár kapek.

liska5

Lékař posoudí podle nálezu v moči. Většinou, když není teplota, doporučí, co jsem napsala. Dodá ještě neprochladnout, nepít alkohol a moc kávy, nekoupat se venku, vystříhat se sexuálních excesů ...Pokud je teplota a silné bolesti, řeší se to antibiotiky. Zhoršuje to psychika -starosti a stres.

Může to být také zánět močových cest a přejít z akutního na chronický!Pak je to na celý život!

doporučuji pokud mořžno ihned k lékaři (pohotovost) nejpozději v úterý ! se zdravím si nikdo nezahrávejte.lepší být hypochondr než hrdina a pak míst třeba měsíce marodit rok nebo mít pak následky celý život!

PS je to jen takové doplnění odpovědi Liška 5 *palec* na základu zkušeností co mám!

problemcz
hodnocení

Bezva, za týden jedeme k vodě:-|:(

Proto reději IHNED k lékaři čím dřív ,tím líp!A vodu asi odložit,ale je to jen Vaše věc jak se zachováte ke sbvému zdraví tím spíše,že máte problémy.Já s tím měl smůlu,že jsem žádné problémy neměla přišlo se na to náhodou ,jen proto že jsem musel být hospitalizován s psorkou-tak na testech že mám kapavku při kontrolním dalším stejné podezření z nálezu v moči, nakonec to nebyla kapavka ale zánět močových cest a díky tomu...

hodnocení

1x

takhle se projevuje zanět močových cest navštivté urologa nebo urologickou ambulaci ve vaší nemocnici s ranním vzorkém močí skumavky na moč se dají koupit v lekarně dostanente leky a pozor ze zanětu se můžé vyklubat zanět ledvin to jiná legrace v uvozovkách

hodnocení

0x
Navstiv okamžitě lékaře, nejlépe urologa. Pravděpodobný je například zánět močálů z prochlazení nebo infekce

hodnocení

0x

Lékaře co nejdříve, než se zánět posune do ledvin. Srtačí obvodní lékař.

problemcz
hodnocení

Ještě mě bolí třísla, bolest třísel se dostavila první, jinak děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]