Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu nebyl někdo v současné době na tržnici Kudova Zdroj? Jestli vůbec je v provozu a jak to tam teď vypadá nahranících v Náchoďe ´Děkuji za radu.
Jak jsem slíbil... Na Hranicích nic. Směrem do republiky zpět se motalo ráno pár policajtů ale nikoho nestavěli. Do Polska nikdo nikde. Na tržnici mi to připadalo jako běžný stav, jak počet Čechů tak i prodejců. Když ale člověk vleze dovnitř po jedenácté, tak už je tam zákazníků viditelně míň a prodejci se očivdně snaží prodat za každou cenu, takže prakticky okamžitě jak řeknou svou cenu, šeptem, aby je ostatní neslyšeli hned nabízí pár stovek slevu.
V běžných obchodech se stále vyžaduje rouška při vstupu, ale nějaké procento lidí to nedodržuje a nikdo je za to nebuzeruje.
Śpatné zprávy na konec. Moje oblíbená masna vedle Shell pumpy zkrachovala a místo ní je zahradnictví a okruh kolem České Skalice je rozkopaný a svedený do jedoho pruhu. Objížďka zpátky je vedená skrz město a trochu člověka zpomalí protože všude nacpali třicítku. Jsou to ale jen nějaké 2km takže se to dá přežít.
Teď o víkendu (10-11-12.7 )má být nějaká velká akce na Tropicalu. Pouť a nějaký rockový benefiční koncert takže je možné že tam bude trochu husto.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.