Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Vaše narozky s tím nemají nic společného a o nějakou slušnost či neslušnost nejde. Buď na tu oslavu chcete jít a pozvání přijmete nebo nikoliv. Nedělejte si problém, kde není - není žádná povinnost pořádat oslavu vlastních narozenin a zvát tam hosty. Ovšem, když někdo pozve, tak proč ne. Zdravím!
Myslím, že rádcové nade mnou radí dobře, jste pozvána, tak tam zajděte, ale kdyby vám do toho něco vlezlo, tak se telefonicky omluvte a popřejte mu touto cestou. Není to však nic proti ničemu, když se oslavy zúčastníte.
Už jsem tu kdysi svůj názor psal. Jsou to moje narozeniny a pokud někdo chce uspořádat pro mě oslavu, nic mu v tom nebrání. Ale jsem odpůrce pořádání oslav samotným oslavencem. Je na ostatních (příbuzných, přátelích apod) zda pro mě oslavu připraví.
Takže na vašem místě bych klidně na tu oslavu šel. Že ji pořádá on sám, je jen a pouze jeho věc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.