Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Snažit se upoutat pozornost a komunikovat, projevit zájem atd. není žádné dolejzání. Nebojte se tedy ten zájem projevovat. Pokud to on bude cítit stejně, tak ten zájem bude oplácet a snad se posunete třeba k procházce. Ono i přátelství je ale fajn. Ovšem z textu není jasné jestli jste kluk nebo slečna..
Ani rozumný extrovert nikomu neříká, že je do něj zamilovaný. Jakmile by tohle vybalil, ten druhý na to zákonitě zareaguje couvnutím, omezením kontaktů, začne se svému ctiteli vyhýbat.
Vžij se do jeho situace. Představ si, že nějaký kluk, o kterého nestojíš, Ti vyzná lásku. Budeš nadšená? Co teď? Raději se mu všude vyhneš, i když jste se dosud spolu dobře bavili.
Napadlo mne, že píše kluk o klukovi./?/ Ale tam tohle pravidlo platí stejně. Láska je touha, jak mám po někom toužit, když mne právě ujistil, že na mne citově visí, že v něm mám jistotu..To, co mám jisté a je mi oddané, už tolik nepřitahuje...
Mám podobný problém ale zároveň i o dost jiný a závažnější...Ale rozumím ti... Prostě buď Dobrou kamarádkou a uvidíš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.