Nejste přihlášen/a.
Nevíte prosím někdo kde stáhnout prázdné formuláře pro přiznání k dani a ossz a zp? Klikám snad už hodinu a všude jsou jen interaktivní kde chtějí posléze zaplatit. Letos už jsem za to jednou platila a špatně mi to spočítali, tak už si to raději chci udělat sama aniž bych napřed všechny tyto úřady musela oběhnout jen kvůli formulářům. Děkuji.
Tady máš daňové tiskopisy, prázdné i interaktivní.
Tady máš zdarma interaktivní tiskopis OSSZ. Při troše trpělivosti najdeš na webu OSSZ i prázdný tiskopis.
Tady máš mj. formuláře na ZP, jak prázdný, tak interaktivní.
Vše je zdarma. Uvádím jen ilustrativně možnosti, protože jich lze najít v podstatě nepřeberné množství. Netuším, cos hledal hodinu, já jsem nad tím strávil cca 5 minut i se psaním odpovědi na tvůj dotaz.
Přímo na stránkách Finanční správy, soc. i zdr. pojištovna má také své, počítají to dobře a je to zadarmo, navíc pak můžete formuláře poslat online (jen pozor, pokud nemáte datovou schránku nebo elektronický podpis, je třeba do myslím pěti dnů odeslat poštou podepsané potvrzení o odeslání).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.