Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šňupací tabák, kolik

Od: fgfhf odpovědí: 5 změna:

Koupil jsem si na zkoušku šňupací tabák Red Bull 10g mentol

Mohu ho vyšňupat během večera? Nestane se mi nic? Jsem nekuřák a nikdy předtím jsem šňupací tabák neměl

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Chceš šňupat celý den v kuse? To je na to abys si dal špetku na hřbet ruky do každé nosní dírky a pěkně si kýchnul. Nevím, co si od toho slibuješ víc.

julie*
hodnocení

1x
Redbull je celkem silny po te mentolove strance - i kdybys chtel, celou tu krabicku nedas. Pokud jsi nikdy nesnupal, urcite budes mit dost i z maleho mnozstvi a testovat do extremu nedoporucuju. Snupaci tabak je hodne navykovy, ale skutecne dobre povzbuzuje a staci ho zpocatku malicko. Vetsi mnozstvi akorat budes polykat a nic z toho. Ja ho pouzivam, kdyz potrebuji nakopnout, ale nakopnout takovym specifickym zpusobem, dobry je na boleni hlavy. Bohuzel treba muj pritel ho zacal snupat dost a vylozene z nudy, je to stejne debilni zlozvyk jako koureni. Jsou hezci veci na svete, nezacinej s tim. Ale jeste k tve otazce... Jsou zkuseni snupači, kteri jsou schopni denne vysnupat trebas 100g, dokonce jsou rychlostni klani ve snupani tabaku a pohled na ty lidi je dost hnus, kukni na youtube :-D .

hodnocení

0x

Všude se píše, že poškozuje sliznici a může zničit přepážku. Předávkování dle látky.

julie*
To si mejlite se snupanim pervitinu, ne?

ne, tabáku. Máte google?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma šňupací tabák

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]