Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ráda se koukám po starožitnictví a občas mě zaujme nějaký kousek za málo peněz. Avšem mě napadlo vyplatilo by se třeba něco koupit a opravit prodat za dráž o co je nejvěrší zájem? děkuji za rady.
Dobrý den, přesně, jak je zde již uvedeno. Koupit v zastavárně nebo bazaru, renovovat, vyčistit a prodat přes internet nebo starožitníka (zboží musí být nepoškozené, protože jinak ztrácí hodnotu). Ovšem, člověk tomu musí trochu rozumět a renovaci nezkazit. Zdravím!
Ráda courám po bazarech. V jednom jsem kdysi narazila na zvláštní vázičku z těžkého skla, ve kterém byly zajímavé řetízky bublinek. Koupila jsem ji asi za 50,-. Zespoda bylo něco, jako ručně psaná značka. Šla jsem se zeptat do starožitnictví, co ta písmena a čísla znamenají. Starožitník byl potěšen a nabídl mi mnohokrát víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.