Dobrý den, mám okolo žaludu penisu 2 pravidelné řady červených pupínků. Nevíte co s tím. Děkuji doplněno 04.07.20 10:07: Je to takové jakoby lemování doplněno 04.07.20 11:36: Napadlo mě jestli to nemohou být něco jako potničky?
kdyz je to pravidelne tak ti asi nekdo okrouzkoval ptaka rtenkou
a jinak bych to videl na kvasinky
priblo
Na ty ti nevypadá, jsou malé a takové vysoké, jsou to jen dvě řady. Díval jsem se na internet, to místo kde se nachází se nazývá koruna a pod ní. Dal bych jsem foto ale nevím jestli je to legální.
Můžeš udělat fotku a položit dotaz ulekare.cz Dotaz anonymně zodpoví a fotku nezveřejni. doplněno 04.07.20 13:06: Pro pojištěnce Oborové zdravotní pojišťovny je služba ulekare.cz ZDARMA. Pro ostatní těch 100,-kc není zase až tak moc drahé, když můžete poslat fotku přímo lékaři, který se podívá a napíše svůj názor. doplněno 04.07.20 13:13: Na kožní nepotřebujete zadanku od praktického lékaře. Vyšetří vás diskrétně a při takových akutních potížích na počkání v čekárně. Stačí zajet do nemocnice.
priblo
To mě taky napadlo, jediný problém je v tom, že za odpověď chtějí 100,-:-$
Koupejte to několikrát denně v růžovém roztoku Hypermangánu. Tyto krystalky prodávají běžně v lékárne. Opakuji v růžovém. Tmavý by Vás popálil. Je to na všechny infekce a plísně. Omezte cukr ve stravě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.